Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Plato

Plato HR
Limburg
Activiteit

Plato HR

Ben je een beslissingnemer of heb je nood aan een klankbord op het vlak van HR? Vervoeg ons uniek lerend netwerk en deel kennis en ervaring met gelijkgestemden!

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Plato managers
Limburg
Activiteit

Plato Managers

Ben je een KMO-manager met groeiambities en heb je nood aan een klankbord? Vervoeg ons uniek lerend netwerk en deel kennis en ervaring met gelijkgestemden!

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Plato - Food Vlaams-Brabant
Vlaams-Brabant
Traject

Plato - Food

Deel kennis en ervaringen met andere ondernemers en breng de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling!Heb je nood aan een omgeving waarin je op een vertrouwelijke manier ervaringen kan delen met andere ondernemers die actief zijn in de voedingssector?

Locatie

Steenokkerzeel

Prijs

€1000 per jaar (excl. btw)

Gezien ondersteuning van de Vlaamse overheid is geen kmo-portefeuille van toepassing

leiderschap
Antwerpen-Waasland
Infosessie

Ontbijtsessie Plato: Leiderschap

Veranderende tijden betekenen ook verandering in jouw rol als leidinggevende. Krijg handige tips over leiderschap én een straf klankbord van ondernemers tijdens deze gratis ontbijtsessie.

Locatie

Antwerpen

Prijs

Gratis

Flow
Oost-Vlaanderen
Traject

Plato Flow

Ben je ondernemer van een bedrijf met minstens 40 werknemers en zoek je een klankbord? Deel ervaringen met gelijkgestemden en pak jouw strategische uitdagingen aan.

Prijs

€1000 en €350 voor de kick-off (excl. btw)

Plato Advanced Mechelen
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Advanced Mechelen

Wil jij als ondernemer werken aan jouw bedrijf? Wil je ontdekken hoe andere ondernemers omgaan met uitdagingen tijdens het ondernemen? In Plato Advanced brengen we mature ondernemers samen om kennis en ervaringen te delen en krijg je inzichten en tools om verder te bouwen aan jouw bedrijf.

Prijs

€ 1000 (excl. btw)

Plato Food
Limburg
Activiteit

Plato Food

Ben je ondernemer in hart en nieren? Heb je nood aan een klankbord? Deel kennis en ervaring met gelijkgestemden en groei als onderneming. De sessies van deze Plato-groep richten zich specifiek tot kmo-zaakvoerders en beslissingsnemers uit voedingsbedrijven, welke verder willen groeien.

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Plato Nextgen
Limburg
Traject

Plato Nextgen

Ben je opvolger binnen het familiebedrijf? Ben je recent actief geworden in het bedrijf? Heb je nood aan een klankbord? Deel kennis en ervaring met gelijkgestemden en groei als ondernemer.

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Voka: Plato Solopreneurs
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Solopreneurs

Ben jij een solopreneur, een ondernemer die ervoor heeft gekozen om alleen te ondernemen? Of er nog niet helemaal uit of je mee personeel wilt werken? Als solopreneur draag je alle verantwoordelijkheid voor jouw bedrijf en neem je alle beslissingen zelf.

Prijs

De deelnameprijs bedraagt € 1000 (excl. btw.)

Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VLAIO.

Plato - Sales & Marketing
Vlaams-Brabant
Traject

Plato - Sales & Marketing

Wil je jouw expertise als marketing/salesverantwoordelijke verdiepen en praktische tips krijgen van de andere deelnemers & experten? Dan is Voka Plato iets voor jou.

Locatie

Wemmel

Prijs

€1000
(excl. btw)

Plato summer vibes
Limburg
Netwerking

Plato Summer Vibes 2024

Op woensdag 26 juni nodigen we jou graag uit om samen met de mede Platonisten te klinken op een gezellige zomer in goed gezelschap.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-peters/meters van Voka - KvK LimburgInschrijven is verplicht.Bij annulatie na 20 juni wordt een no show ...