Skip to main content

Activiteiten

Plato Flow
Project

Plato Flow

In het lerend netwerk Plato Flow reflecteer je over actuele strategische topics via businesscases. Je deelt kennis en ervaring met mature ondernemers, met de bedoeling je bedrijfsvoering te professionaliseren en maximaal in te zetten op groei en succes. Plato Flow is een traject voor bedrijfsleiders van middelgrote ondernemingen met een team van 50 tot 100 medewerkers.

Plato Businesscases
Project

Plato Businesscases

Iedere bedrijfseigenaar of C-level beslissingsnemer heeft zijn eigen specifieke uitdagingen en problemen. Dit zorgt ervoor dat succesvol ondernemen een proces is van vallen en opstaan.

Plato Experten Hr Strategie
Project

Plato Experten Hr Strategie

Dit traject richt zich tot hr-managers, hr business partners, hr-verantwoordelijken,… Kortom, alle hr-personen met ervaring die een community zoeken om ervaringen uit te wisselen, een klankbord te heb

Plato Experten Leiderschap
Project

Plato Experten Leiderschap

Managers beschikken over een brede waaier aan taken en verantwoordelijkheden. Tijdens dit Plato-traject zult u als manager te weten komen welke processen u kan implementeren om efficiënter te werken.

Plato Experten Hr Algemeen
Project

Plato Experten Hr Algemeen

Dit traject richt zich tot beginnende of junior hr-professionals die op zoek zijn naar kennis, best practices en handige tips & tricks om zo hun personeelsbeleid verder te verfijnen en hedendaagse

plato
Project

Plato Leiderschap - Regio Kempen

Wil jij je leiderschapsvaardigheden (verder) ontwikkelen? Dan is het Plato-traject "Leiderschap", dat opstart vanaf vrijdag 25 september 2020 in regio Kempen, iets voor jou!