Skip to main content
  • Advies

Advies

duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam en succesvol ondernemen gaan hand in hand

Overnemen

Overnemen & overlaten

Als ondernemer wordt u er vroeg of laat mee geconfronteerd: een bedrijf overnemen of uw eigen onderneming overlaten. Beiden brengen grote en kleine zorgen met zich mee. 

Familiebedrijven

Familiebedrijven

De wortels van heel wat ondernemingen in Vlaanderen liggen in ondernemende families, die doorheen de jaren investeren in de groei van hun activiteit. Maar af en toe - vaak bij generatiewissels - dringen zich moeilijke keuzes op: is er competentie en ambitie binnen de familie? Of dringt een overdracht aan derden zich op?

Digitalisering

Digitaliseren

Digitalisering verandert het ondernemerschap ingrijpend. Maar hoe ga je daar als ondernemer mee om?

Ondernemen

Ondernemen

Als ondernemer moet je alle kansen krijgen. Daar werken wij aan. Want economische groei is dé motor voor meer welvaart en welzijn. 

Starten

Starten

Als startend ondernemer heb je honderdeneen ideeën. Je weet wat je wil, hoe je het wil en waarom je het wil.

Innoveren

Innoveren

Meer toegevoegde waarde creëren, daarvoor moet je innoveren. 

Financieel

Financieel en Fiscaal

Een competitieve fiscaliteit zorgt ervoor dat we als ondernemers voorsprong kunnen nemen op onze concurrenten in het buitenland. 

Hr-beleid

HR-beleid

Een onderneming is maar zo sterk als haar medewerkers. Een motiverend HR-beleid helpt u het beste uit uw team te halen.

Internationaal Ondernemen

Internationaal ondernemen

Voka heeft een uitgebreid aanbod om ondernemers te ondersteunen bij internationaal ondernemen. Daarnaast is Voka het aanspreekpunt voor internationale investeerders voor informatie over commerciële activiteiten in Vlaanderen. 

Juridisch

Juridisch

Macro-economische factoren bepalen voor een belangrijk stuk de omgeving waarin ondernemingen werken. Maar ook het regelgevend kader is niet zonder belang. Wat zijn de juridische pijnpunten, en hoe kunnen bedrijven zich daar het best aan conformeren?  Zit je met juridische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Marketing

Marketing & Sales

Vlamingen in het algemeen en ondernemende Vlamingen in het bijzonder zijn sterk in de ontwikkeling van nieuwe ideeën en producten. Maar kunnen we die ook efficiënt en doelgericht op de markt brengen? Zijn we ook goede verkopers, of laten we ons daar door onze buren... uit de markt duwen? Marketing en sales, het vermarkten van onze kennis en onze toegevoegde waarde: dat is per slot van rekening het doel van alle ondernemen. Zit je nog met vragen omtrent marketing en sales? Aarzel dan niet om ons te contacteren.