Skip to main content
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen

Activiteiten - Mechelen-Kempen

Communiceren met vakbonden
Opleiding

Communiceren met vakbonden op de werkvloer

Heb jij bij het sociaal overleg ook soms de indruk meer te ondergaan dan te ondernemen? Zou jij in de ondernemingsraad liever thema's behandelen die relevant zijn voor de toekomst dan bezig te zijn met discussies over het verleden? En hoe zit het met de "nodige tijd"?

neuromarketing
Opleiding

Lab Neuromarketing: overtuigen in marketing en sales

Verhoog je overtuigingskracht door een opleiding in overtuigen en beïnvloeding. Aan de hand van technieken uit de neuromarketing en nudging verhoog je de effectiviteit van je marketing en sales. Je krijgt tientallen technieken die wetenschappelijk en psychologisch onderbouwd zijn om sterker te communiceren. Geen ingewikkelde theorieën, maar wel concrete tips en inzichten met heel veel Vlaamse voorbeelden. 

Foto sales
Opleiding

Ontdek jouw salesprofiel en maximaliseer je persoonlijke verkoopstijl

Het idee dat je over een bepaalde persoonlijkheid moet beschikken om te kunnen verkopen, is achterhaald. Goede duurzame "sales" gaat over het opbouwen van relaties met klanten vanuit je eigen unieke persoonlijkheid. De nadruk ligt op het winnen van het vertrouwen van de klant waarmee je een basis legt voor toekomstige projecten.

Foto sales class
Opleiding

Traject Sales classes

Leer in 5 dagen de knepen van het hedendaagse sales-gebeuren. Tijdens deze sessies zullen je ogen opengaan. Wat de meeste van je collega-verkopers niét doen, daar zal jij vanaf nu het verschil maken. 

Leiding geven voor bedrijfsleiding
Opleiding

Leiding geven voor bedrijfsleiding en senior management

Coachend leidinggeven zorgt voor optimale activering van je medewerkers. Essentiële vragen daarbij: hoe werk je als leider optimaal met andere mensen samen? Hoe kan je anderen sturen, motiveren en succesvol laten zijn? Hoe kan je de ontwikkeling van creativiteit en talent aanmoedigen? Hoe kan je jouw motivatie en engagement op anderen overdragen om samen het belang van de organisatie te dienen? Hoe kan je best omgaan met weerstand en dualiteit?

Instructiefilms maken
Opleiding

Instructiefilms maken

Video’s maken een instructie veel sneller bevattelijker dan een tekst of uitleg. Zo kunnen jouw medewerkers of klanten sneller de machine of het product gebruiken. Er zijn weliswaar enkele richtlijnen om jouw video zo duidelijk mogelijk te maken. Ook is er uiteraard het technische luik.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx