Skip to main content
Voka One Sessie 4: IT & Administratieve Ondersteuning

Voka One Sessie 4: IT & Administratieve Ondersteuning

Als ondernemer zonder medewerkers kent u het belang van een netwerk. U wilt een onafhankelijk klankbord en u wilt uw netwerk een boost geven? U bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor u. Via het Voka-netwerk kunt u deel uitmaken van de nieuwe Voka One-community op maat van u als ondernemer. Via vier collectieve sessies krijgt u inzicht in het ondernemerschap. 

Tijdens de laatste sessie van Voka One 2020 gaan we dieper in op het thema IT & administratieve ondersteuning. Als solo-ondernemer is efficiënt werken zeer belangrijk. Tijdens deze sessie willen we u tools & tips aanreiken om beter en sneller te kunnen werken. 

Inschrijven kunt u hier doen. Meer info bij Angelique Lefebvre.

Doelgroep

Ondernemers zonder medewerkers en leden van Voka West-Vlaanderen.

Contactpersoon

Angelique Lefebvre

Member Services - (Snelle) groei en financiering

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis

Voorwaarden

Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement via angelique.lefebvre@voka.be. Bij laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx