Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Connect: Avasco

Groeien door productinnovatie

Er zijn verschillende manieren waarop een onderneming kan groeien, en het betreden van een nieuwe markt is er één van. Het kan zorgen voor inkomstendiversificatie, concurrentievoordeel, risicospreiding en de stimulatie van innovatie binnen de organisatie. Het is echter belangrijk om enkele overwegingen te maken voordat je deze groeistrategie nastreeft, zoals een grondig marktonderzoek om inzicht te krijgen in de doelgroep en de kansen die daar liggen. Kom tijdens deze Voka Connect te weten hoe je een market entry strategy uitstippelt om de kans op succes in een nieuwe markt te vergroten.

In deze Voka Connect krijg je uit de eerste hand het verhaal te horen van hoe je een nieuwe markt kan betreden en welke stappen genomen moeten worden om dat doel te bereiken.

Avasco Industries maakt deel uit van de familiale groep Vergalle. Wat ooit begon met de productie van metalen rekken, heeft zich ontwikkeld tot een dynamische groep met diverse productieprocessen. Innovatieve plaatbewerking vormt hierbij al meer dan 60 jaar de rode draad, waardoor ze een leidende rol spelen in de sector. De onderneming telt klanten klanten verspreid over meer dan 25 landen.

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst
  • 19.00 uur: Avasco - groeien door productinnovatie
  • 20.00 uur: Netwerking
  • 22.00 uur: Voorzien einde

Spreker

In mei 2011 nam Jan Van Houtte de leiding als Managing Director van Avasco Industries. Jan Van Houtte is goed vertrouwd met het West-Vlaamse ondernemersnetwerk en het lokale bedrijfslandschap dankzij zijn uitgebreide ervaring bij verschillende West-Vlaamse ondernemingen. Voorafgaand aan zijn functie bij Avasco Industries had hij onder andere de positie van COO bij Sioen Industries, waar hij zijn expertise en leiderschap had ingezet om het bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers.
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden.

Contactpersoon

Sarah Hennion

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Avasco
Rodenbachstraat 53
8908 Vlamertinge

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers. 

Annulatie kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.