What’s Cooking? (voorheen Ter Beke Groep) is een Europese voedingsgroep met productie van verse en hartige lekkernijen. Ze staan voor (h)eerlijke charcuterie en smaakvolle bereide maaltijden voor klanten binnen en buiten Europa. What’s Cooking? gaat verder dan voedsel. Ze zijn een bedrijf dat draait om mensen - hun gewaardeerde klanten, consumenten en bijna 3000 toegewijde medewerkers verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Dus, What's Cooking? op dinsdag 20 juni?
Bij What’s Cooking? in Veurne richten ze zich specifiek op de versnijding en verpakking van het volledige gamma vleeswaren voor de Belgische klanten. Hoewel What’s Cooking? hun nieuwe naam is, dragen ze een erfenis van 75 jaar met zich mee als familiebedrijf. Sinds 1986 zijn ze trots beursgenoteerd aan de Euronext Brussels Stock Exchange.
Tijdens dit bedrijfsbezoek werp je een unieke blik achter de schermen van deze referentiespeler en nemen we je mee in hun verhaal. Je zal meer te weten komen over What's Cooking? als bedrijf en hoe cruciaal innovatie is om te kunnen voldoen aan uitdagende klantenverwachtingen.
Programma
- 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen & broodjesbuffet
- 12.15 uur: Bedrijfsvoorstelling & bedrijfsbezoek
- 13.30 uur: Afsluitend netwerkmoment
- 14.00 uur: Voorzien einde