Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Te gast bij What's Cooking?

What’s Cooking? (voorheen Ter Beke Groep) is een Europese voedingsgroep met productie van verse en hartige lekkernijen. Ze staan voor (h)eerlijke charcuterie en smaakvolle bereide maaltijden voor klanten binnen en buiten Europa. What’s Cooking? gaat verder dan voedsel. Ze zijn een bedrijf dat draait om mensen - hun gewaardeerde klanten, consumenten en bijna 3000 toegewijde medewerkers verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk.  Dus, What's Cooking? op dinsdag 20 juni?

Bij What’s Cooking? in Veurne richten ze zich specifiek op de versnijding en verpakking van het volledige gamma vleeswaren voor de Belgische klanten. Hoewel What’s Cooking? hun nieuwe naam is, dragen ze een erfenis van 75 jaar met zich mee als familiebedrijf. Sinds 1986 zijn ze trots beursgenoteerd aan de Euronext Brussels Stock Exchange.

Tijdens dit bedrijfsbezoek werp je een unieke blik achter de schermen van deze referentiespeler en nemen we je mee in hun verhaal. Je zal meer te weten komen over What's Cooking? als bedrijf en hoe cruciaal innovatie is om te kunnen voldoen aan uitdagende klantenverwachtingen.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen & broodjesbuffet
  • 12.15 uur: Bedrijfsvoorstelling & bedrijfsbezoek
  • 13.30 uur: Afsluitend netwerkmoment
  • 14.00 uur: Voorzien einde

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

What's Cooking?
Ondernemingenstraat 1
8630 Veurne

Wanneer

Prijs

Dit gastbezoek is gratis en exclusief voor Voka-leden. We laten slechts 1 persoon per bedrijf toe.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

De plaatsen zijn beperkt, dit evenement is exclusief voorbehouden voor leden van Voka West-Vlaanderen. Er wordt maximum 1 persoon per bedrijf toegelaten.  

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor het gastbezoek. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag