Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Te gast bij Piano's Maene

Op woensdag 29 mei zijn we te gast bij Piano’s Maene. Dit in 1938 opgerichte familiebedrijf is dé referentie als het gaat om piano’s. Het hoofdkwartier van Piano’s Maene is gevestigd in Ruiselede en mag met haar 9 belevingscentra pianisten en muziekliefhebbers over de hele wereld tot haar klanten rekenen. Als daar geen muziek in zit...

Piano’s Maene helpt al 85 jaar muzikanten over heel de wereld bij hun keuze voor het beste instrument. Van het stemmen van een piano of vleugel tot een volledige concertservice met stand-by tijdens het concert, ze zijn dé referentie als het over piano's gaat. Naast het verdelen van diverse kwalitatieve merken, bouwen ze ook eigen piano’s. Geen wonder dat ze zichzelf Gebrevetteerd Hofleverancier van België mogen noemen! 

Tijdens dit bedrijfsbezoek werp je een unieke blik achter de schermen van deze referentiespeler en nemen we je mee in hun verhaal. Je zal meer te weten komen over Piano’s Maene als bedrijf en hoe cruciaal innovatie is om te kunnen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en uitdagende klantenverwachtingen.

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen 
  • 8.15 uur: Korte bedrijfsvoorstelling 
  • 8.30 uur: Bedrijfsbezoek 
  • 9.15 uur: Netwerkmoment met een hapje en een drankje
  • 10.00 uur: Voorzien einde

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

Piano's Maene
Industriestraat 42
8755 Ruiselede

Wanneer

Prijs

Dit gastbezoek is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

De plaatsen zijn beperkt, we hanteren het principe 'first come, first served'. 

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor het gastbezoek. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag