Bezoek de Offshore Wind Energy London

06/06/2017

Voka West-Vlaanderen organiseert samen met de POM West-Vlaanderen in het kader van Fabrieken voor de Toekomst een beursbezoek aan Offshore Wind Energy London.

In juni 2017 bundelen WindEurope (voorheen EWEA) en Renewable UK hun krachten om de grootste offshoreconferentie en -beurs te organiseren die Europa ooit heeft gekend op het gebied van offshorewindactiviteiten. Windenergiebedrijven uit de hele wereld en uit de gehele keten komen hier samen om te netwerken en zaken te doen. Voka West-Vlaanderen organiseert samen met de POM West-Vlaanderen in het kader van Fabrieken voor de Toekomst een beursbezoek aan Offshore Wind Energy London, op dinsdag 6 juni 2017

Van 6 tot en met 8 juni 2017 vindt de beurs Offshore Wind Energy plaats in Londen. De offshore- en windenergiemarkt zit in een periode van ongekende groei. De voorbije jaren waren al goed, maar 2016 overtreft tot nu toe alles. Hieraan ten grondslag liggen o.a. de ambitieuze plannen in Europa. Er moet nog veel gebeuren, maar het bouwtempo is inmiddels wel flink opgeschroefd. 

Voor wie?

Bedrijven die actief zijn in de on-& offshore industrie en/of bedrijven die op zoek zijn naar opportuniteiten.

Programma

05.00u. Vertrek vanuit Voka West-Vlaanderen (ontbijt wordt voorzien op de bus) 
12.30u. Businesslunch 
16.00u. Inn2Power launch
18.00u. Terugkeer naar België 
00.15u. Aankomst in Voka Kortrijk
 
*Uren in lokale tijd

Meer info

Bekijk hier onze folder.

Tine.Maes@voka.be 

POM

 

 

 

 

Dit beursbezoek is een initiatief dat kadert binnen het West-Vlaamse beleid voor de Fabrieken van de Toekomst. Met de Fabrieken voor de Toekomst concretiseren de Provincie West-Vlaanderen en haar Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) het Nieuw Industrieel Beleid van de Vlaamse Regering op maat van de West-Vlaamse KMO’s. Via een partnerschap van alle relevante spelers, zowel op provinciaal als op Vlaams niveau, zet dit FvT-model in op de strategische pijlers die onze KMO’s ondersteunen in hun toekomstgerichte en duurzame ontwikkeling. Van open testinfrastructuren over gerichte dienstverlening en branding tot de uitbouw van innovatieve onderzoeksthema’s en aangepaste opleidingen. In een eerste fase wordt dit traject uitgewerkt voor de drie clusters waarin West-Vlaanderen op internationaal niveau excelleert: nieuwe materialen, voeding en blue energy.

Partners