Skip to main content
Map
Plato - Sales & Marketing
Vlaams-Brabant
Traject

Plato - Sales & Marketing

Wil je jouw expertise als marketing/salesverantwoordelijke verdiepen en praktische tips krijgen van de andere deelnemers & experten? Dan is Voka Plato iets voor jou.

Prijs

€1000
(excl. btw)

Plato next gen
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Next Generation

Staat jouw familiebedrijf voor een generatiewissel? Of zit je er al middenin? Dan weet je als opvolger dat deze transitie geen eitje is.

Locatie

Antwerpen

Prijs

 €1.000 (excl.btw)

Plato Summervibes 2023
Limburg
Netwerking

Plato Summervibes 2023

Beste Platonist Om samen te klinken op een prachtige zomer, nodigen wij jou graag uit op onze Plato Summervibes! Hef samen met ons het glas op de Summervibes, het Plato-event waar alle groepen elkaar ontmoeten.

Locatie

Houthalen-Helchteren

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-p/meters van Voka - KvK Limburg Gelieve op voorhand in te schrijven   Bij annulatie na 21 juni wordt een n...
Plato
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Jong Ondernemerschap 2023 (Mechelen)

Wil jij als jonge ondernemer werken aan jouw bedrijf? Wil je ontdekken hoe andere ondernemers omgaan met uitdagingen tijdens het ondernemen? Heb jij al enkele medewerkers in dienst of neem je binnenkort jouw eerste werknemer aan?

Prijs

1000 EUR

Flow
Oost-Vlaanderen
Traject

Plato Flow

Ben je ondernemer van een bedrijf met minstens 40 werknemers en zoek je een klankbord? Deel ervaringen met gelijkgestemden en pak jouw strategische uitdagingen aan.

Prijs

1.350 euro

plato develop
Oost-Vlaanderen
Traject

Plato Develop

Wil jij als ondernemer sparren over jouw uitdagingen met collega-ondernemers die tussen de 15 en 40 medewerkers hebben? Stap dan in Plato Develop en deel kennis en ervaringen.

Prijs

1.350 euro

Plato Food
Oost-Vlaanderen
Traject

Plato Food

Ben je actief in de voedingssector en wil je jouw netwerk verbreden en nieuwe opportuniteiten ontdekken? Deel dan kennis en ervaringen met gelijkgestemden en groei als onderneming.

Prijs

1.350 euro