Skip to main content

Activiteiten

platologo2021
Project

Plato Marketingcommunicatie 2021

Hoe bepaal je als ondernemer uw markt? En hoe benader je die markt? Heb je al een eerste sales & marketingplan klaar, maar wil je dit naar het volgende niveau brengen? Ben je een bedrijfsleider van een KMO, marketing of sales verantwoordelijke en wil groeien als manager in het domein van marketing en communicatie? Dan is het Plato-traject MARCOM, dat opstart op vrijdag 30 april 2021, iets voor jou!

Plato Experten HR Algemeen
  • On- en offline
Project

Plato Experten - Hr Algemeen

Dit traject richt zich tot beginnende of junior hr-professionals die op zoek zijn naar kennis, best practices en handige tips & tricks om zo hun personeelsbeleid verder te verfijnen en hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden.

Plato - Legal
  • On- en offline
Project

Plato - Legal

⚖️ Dit traject is een must voor elke ondernemer, aangezien hij/zij zich dagelijks op het terrein bevindt waar recht en ondernemerschap elkaar kruisen.

Plato - Future Proof
  • On- en offline
Project

Plato - Future Proof

🤖 Future Proof is een vooruitstrevend Plato-traject voor ondernemers die willen anticiperen op de uitdagingen van de toekomst.

Plato Experten Supply Chain
Project

Plato Experten - Supply Chain

Bent u verantwoordelijk voor de volledige supply chain van de business unit of onderneming? Bent u op zoek naar een klankbord in het aligneren van al uw verantwoordelijkheden?

Plato experten leiderschap
Project

Plato Experten - Leiderschap

Managers beschikken over een brede waaier aan taken en verantwoordelijkheden. Tijdens dit Plato-traject zult u als manager te weten komen welke processen u kan implementeren om efficiënter te werken.