Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Voka One 2021 - Sessie 1: Haal het maximum uit online netwerking
Voka One 2021 - Sessie 1: Haal het maximum uit online netwerking

Voka One 2021 - Sessie 1: Haal het maximum uit online netwerking

Als ondernemer zonder medewerkers kent u het belang van een netwerk. U wilt een onafhankelijk klankbord en uw netwerk een boost geven? U bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor u. Via het Voka-netwerk kunt u deel uitmaken van de nieuwe Voka One-community op maat van u als ondernemer.

Voka One

Tijdens de eerste sessie van 2021 zoomen we in op online netwerking. We werden de afgelopen maanden om de oren geslagen met online meetings, webinars, livestreams,... Maar effectief online netwerken, hoe doe je dat nu precies? Hoe haal je als freelancer/solo-ondernemer het maximum uit een online netwerksessie? Je ontdekt het tijdens deze - hoe kan het ook anders - online sessie.

Met Voka One schakelen we bovendien een (digitale) versnelling hoger. Met extra content - op jouw maat als freelancer/solo-ondernemer - rechtstreeks op jouw profiel, talrijke netwerkmogelijkheden met ingeschreven deelnemers, en nog veel meer!

Schrijf je snel in via deze link en maak deel uit van deze unieke community! Voor meer info kan je contact opnemen met Isabelle Callens.

Programma

  • 9.30: Start en verwelkoming
  • 9.40: Tour de table + ervaringsuitwisseling
  • 10.30: Xander Pruvoost – Online netwerken en sales
  • 11.30: Netwerken in breakouts
  • 12.30: Voorziene einde

Spreker

Xander Pruvoost, sales expert en netwerker pur sang, zag door Covid-19 alle netwerkevents gecanceld worden. Niet netwerken betekent ook omzetverlies want zoals Xander het zelf verwoordt: "Als ze je niet kennen, kunnen ze niet van je kopen!".

Zoals het van een ondernemer verwacht wordt, was Xander creatief en verlegde hij zijn focus naar online netwerken en bijgevolg online verkopen. Xander deelt aan de leden van Voka One zijn inzichten en ingrediënten voor een succesrijk online netwerkgebeuren. Klare taal, bruikbare tips en meteen toepasbaar zodat netwerken echt werkt!

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Wanneer

Prijs

Deelname aan Voka One is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Deze community is exclusief voor ondernemers zonder medewerkers!

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group