Skip to main content
Map

Langlopende trajecten

In het aanbod van langlopende trajecten vind je enkele next-level formats terug m.b.t. digitalisering. De uitgebreide expertise van onze adviseurs en trouwe businesspartners zorgt ervoor dat er in diepgaande trajecten en op maat van jouw onderneming de opportuniteiten in kaart worden gebracht. Van daaruit werken we verder om deze te implementeren in de praktijk en zo jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen op vlak van digitalisering.

Digihub

Digitaliseren betekent investeren in de groei van je onderneming. Deze uitdagende verandering brengt belangrijke kansen met zich mee, maar het is niet altijd eenvoudig. In de Voka Digihub kun je daarom terecht voor advies, expertise, experiment én financiële steun (dankzij EFRO en Vlaio). Samen met jou werken we aan een actieplan op maat, matchen we je met de juiste experten of kennisinstellingen en krijg je ruimte om te testen.

Meer info

Digichange

Slechts een minderheid (3/10) van de Vlaamse ondernemingen is op dit moment bezig met het uitwerken van een plan om digitaal te transformeren en zo te kunnen groeien. Dit blijkt uit de Voka Digiscan. Bovendien zet 6 op de 10 ondernemingen niet in op training en opleiding van hun medewerkers rond digitale vaardigheden.

Nochtans is digitale transformatie de enige weg om competitief te kunnen blijven, om talent aan te trekken en te behouden, en om jouw klanten een goede service te blijven bieden. Ontdek hoe we met Digichange jouw bedrijf futureproof kunnen maken. 

Meer info

Contactpersonen

Sebastien Conings

Senior adviseur ondernemingen

Mathias Huybrechts

Adviseur innovatie & digitalisering

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering