Skip to main content
Map

Heb je hulp nodig bij je innovatie- of digitaliseringsproject? Onze adviseurs geven je gratis eerstelijnsadvies via telefoon, e-mail of tijdens een bedrijfsbezoek. Heb je nood aan kennis op maat? Dan verwijzen we je graag door naar onze gespecialiseerde partners of innovatie-ambassadeurs. 

Adviesdagen

Nood aan doorgedreven advies of een frisse blik op de feiten? Innovatie is vaak complex en dient case-by-case bekeken te worden.Tijdens onze adviesdagen heb je de kans om gratis diepgaand advies te ontvangen rond allerlei topics. Je krijgt een tijdslot van 45 minuten met experten binnen de materie, die individueel je case met je bespreekt en je helpt met het nemen van verdere stappen. 

Klik hier voor de komende adviesdagen

Digitale Quick Scan

Hoe ver staat jouw bedrijf op het vlak van digitale ontwikkeling? Doe de gratis digitale quick scan en kom het te weten! Deze scan is een ‘digitale 4x4’: hij biedt vier sterke voordelen en richt zich op vier domeinen van een bedrijf. De voordelen? Bedrijven kunnen de scan gratis invullen, ze kunnen hun sector vergelijken met die van sectorgenoten en andere relevante ondernemingen, ze ontvangen concrete tips om de digitale competitiviteit van hun bedrijf te versterken en krijgen advies op maat in een opvolggesprek.

Doe hier de gratis scan!

Graag meer lezen? Neem hier een kijkje. 

Intellectuele eigendom

Intellectuele eigendom is de verzamelnaam voor rechten op uitgewerkte ideeën en creatieve concepten. Het is een breed begrip, en er komen veel verschillende definities bij kijken. We hebben een FAQ opgesteld voor de meest gestelde vragen omtrent dit thema. Zo helpen we je al een eindje op weg.

Heb je nog een vraag die niet in deze FAQ staat? Contacteer onze collega Sebastien Conings! Hij helpt je graag verder. 

Ontdek hier de FAQ 

Met dank aan onze partners

p