Skip to main content
innovatie

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Onderdelen van Innoveren met Voka - KvK Limburg

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Advies

Heb je hulp nodig bij je innovatieproject? Weet je niet goed hoe te starten met innovatie in je onderneming? Onze innovatie-adviseurs geven je gratis eerstelijnsadvies via telefoon, e-mail of tijdens een bedrijfsbezoek. Heb je nood aan kennis op maat? Dan verwijzen we je graag door naar onze gespecialiseerde partners of innovatie-ambassadeurs. 

Nuttige links

  • De 'Speurgids 2020': maak kennis met de meer dan 4 miljard euro Vlaamse overheidsmiddelen voor economie, wetenschap en innovatie
  • Digital Quick Scan: Hoe ver staat jouw bedrijf op het vlak van digitale ontwikkeling? Doe de gratis Digi Scan en kom het te weten! 
  • Subsidie Provincie Limburg: Subsidiereglement inzake stimulering van innovatief ondernemerschap voor Limburgse kmo's

Interessante events

Adviesdagen

Nood aan doorgedreven advies of een frisse blik op de feiten? Innovatie is vaak complex en dient case-by-case bekeken te worden.Tijdens onze adviesdagen heb je de kans om gratis diepgaand advies te ontvangen rond allerlei topics. Je krijgt een tijdslot van 45 minuten met experten binnen de materie, die individueel je case met je bespreekt en je helpt met het nemen van verdere stappen. 

>> Klik hier voor de aankomende adviesdagen

Voka Innovatie Ambassadeurs

De Voka Innovatie Ambassadeurs zijn ondernemers die hun expertise en netwerk delen met andere ondernemers die willen innoveren binnen een bepaald innovatiegebied. Dankzij hun kunnen we leren ‘van ondernemer tot ondernemer’ uit de praktijkervaringen, zowel succes als tegenslag.  Ontdek de verschillende Innovatie Ambassadeurs en hun ervaring op

https://voka.be/limburg/innovatieambassadeurs

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo