Skip to main content
innovatie

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Onderdelen van Innoveren met Voka - KvK Limburg

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Advies

Heb je hulp nodig bij je innovatieproject? Weet je niet goed hoe te starten met innovatie in je onderneming? Onze innovatie-adviseurs geven je gratis eerstelijnsadvies via telefoon, e-mail of tijdens een bedrijfsbezoek. Heb je nood aan kennis op maat? Dan verwijzen we je graag door naar onze gespecialiseerde partners of innovatie-ambassadeurs. 

Adviesdagen

Nood aan doorgedreven advies of een frisse blik op de feiten? Innovatie is vaak complex en dient case-by-case bekeken te worden.Tijdens onze adviesdagen heb je de kans om gratis diepgaand advies te ontvangen rond allerlei topics. Je krijgt een tijdslot van 45 minuten met experten binnen de materie, die individueel je case met je bespreekt en je helpt met het nemen van verdere stappen. 

>> Klik hier voor de aankomende adviesdagen

Gratis infosessies

12 februari De innovatieaftrek 14u00-16u00 Meer info
25 maart Subsidies voor uw groei- en innovatieprojecten (Hasselt) 9u00-11u00 Meer info
27 april Subsidies voor uw groei- en innovatieprojecten (Lommel) 14u00-16u00 Meer info
16 juni Succesvol van innovatieproject naar subsidiedossier 9u00-15u00 Meer info

Voka Innovatie Ambassadeurs

De Voka Innovatie Ambassadeurs zijn ondernemers die hun expertise en netwerk delen met andere ondernemers die willen innoveren binnen een bepaald innovatiegebied. Dankzij hun kunnen we leren ‘van ondernemer tot ondernemer’ uit de praktijkervaringen, zowel succes als tegenslag.  Ontdek de verschillende Innovatie Ambassadeurs en hun ervaring op

https://voka.be/limburg/innovatieambassadeurs

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo