Skip to main content
innovatie

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Onderdelen van Innoveren met Voka - KvK Limburg

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Advies

Heb je hulp nodig bij je innovatieproject? Weet je niet goed hoe te starten met innovatie in je onderneming? Onze innovatie-adviseurs geven je gratis eerstelijnsadvies via telefoon, e-mail of tijdens een bedrijfsbezoek. Heb je nood aan kennis op maat? Dan verwijzen we je graag door naar onze gespecialiseerde partners of innovatie-ambassadeurs. 

Nuttige links

  • Hervorming KMO-groeisubsidie: De financiële middelen worden gebundeld en gerichter ingezet vanaf 01.01.2021. De focus ligt op de thema’s digitalisering, internationalisering, circulaire economie en innovatie.
  • Subsidie Provincie Limburg: Subsidiereglement inzake stimulering van innovatief ondernemerschap voor Limburgse kmo's
  • Intellectuele Eigendom: graag meer weten over dit thema? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina eens!
  • Vlaanderen Helemaal Digitaal: opgericht door de Vlaamse overheid. Deze taskforce zal digitale initiatieven die bedrijven, maatschappij en overheden beter kunnen doen werken in kaart brengen, onderling afstemmen en promoten.

De Digitale Quick Scan

Hoe ver staat jouw bedrijf op het vlak van digitale ontwikkeling? Doe de gratis digitale quick scan en kom het te weten! Deze scan is een ‘digitale 4x4’: hij biedt vier sterke voordelen en richt zich op vier domeinen van een bedrijf. De voordelen? Bedrijven kunnen de scan gratis invullen, ze kunnen hun sector vergelijken met die van sectorgenoten en andere relevante ondernemingen, ze ontvangen concrete tips om de digitale competitiviteit van hun bedrijf te versterken en krijgen advies op maat in een opvolggesprek.

Doe hier de gratis scan!

Graag meer lezen? Neem hier een kijkje. 

Adviesdagen

Nood aan doorgedreven advies of een frisse blik op de feiten? Innovatie is vaak complex en dient case-by-case bekeken te worden.Tijdens onze adviesdagen heb je de kans om gratis diepgaand advies te ontvangen rond allerlei topics. Je krijgt een tijdslot van 45 minuten met experten binnen de materie, die individueel je case met je bespreekt en je helpt met het nemen van verdere stappen. 

>> Klik hier voor de aankomende adviesdagen

Voka Innovatie Ambassadeurs

De Voka Innovatie Ambassadeurs zijn ondernemers die hun expertise en netwerk delen met andere ondernemers die willen innoveren binnen een bepaald innovatiegebied. Dankzij hun kunnen we leren ‘van ondernemer tot ondernemer’ uit de praktijkervaringen, zowel succes als tegenslag.  Ontdek de verschillende Innovatie Ambassadeurs en hun ervaring op

https://voka.be/limburg/innovatieambassadeurs

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo