Skip to main content
Innoveren met Voka - KvK Limburg

Opleidingen

In ons opleidingsaanbod vind je up-to-date opleidingen over verschillende innovatie-onderwerpen. Je kan korte inspiratiesessies of dagopleidingen volgen, maar evenzeer kan je je onderdompelen in langere thematrajecten en high-level-opleidingen. De uitgebreide expertise en theorie worden steeds op maat vertaald naar de uitdagingen van je onderneming.

OndernemersUniversiteit

oui

 

De OndernemersUniversiteit is een uniek traject voor Eigenaars-Ondernemers. Je wilt weten hoe je succesvol kan blijven op lange termijn? We vertrekken in deze cluster vanaf je huidige situatie. Wat is je corebusiness vandaag en waar wil je over 10 jaar staan? Producten kan je kopiëren, maar het zijn de businessmodellen die op termijn het concurrentieel verschil zullen maken.

Kick-off:
14/01/2020 

Klik hier voor meer info

In Company: opleidingen op maat van je bedrijf

Alle opleidingen in ons open aanbod kunnen ook bedrijfsintern georganiseerd worden. Dit specifiek voor jouw medewerkers, volledig op maat aangepast aan de noden van jouw bedrijf. 

Bij de opmaak van het programma kijken we in ons netwerk van trainers wie de juiste expertise heeft voor jouw opleidingsvraagstuk. Daarnaast onderzoeken we samen welke trainer past binnen jouw bedrijfscultuur en verwachtingen. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van KMO-portefeuille. Neem vrijblijvend contact op om deze optie te bekijken.

Contactpersoon

Willem Degol

Adviseur internationalisatie & innovatie

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo