Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Opleidingen

In ons opleidingsaanbod vind je up-to-date opleidingen over verschillende innovatie-onderwerpen. Je kan korte inspiratiesessies of dagopleidingen volgen, maar evenzeer kan je je onderdompelen in langere thematrajecten en high-level-opleidingen. De uitgebreide expertise en theorie worden steeds op maat vertaald naar de uitdagingen van je onderneming.

Kameracademie: quick-win opleidingen

internationaal ondernemen

Wij bieden tal van opleidingen aan die variƫren van een infosessie tot een halve dag tot een volledige dag opleiding rond topics gerelateerd aan innovatie en digitalisering. Om een overzicht van alle opleidingen te bekijken, kan je beroep doen op de Kameracademie via onderstaande button.

Ontdek hier alle opleidingen

In Company: opleidingen op maat van je bedrijf

Alle opleidingen in ons open aanbod kunnen ook bedrijfsintern georganiseerd worden. Dit specifiek voor jouw medewerkers, volledig op maat aangepast aan de noden van jouw bedrijf. 

Bij de opmaak van het programma kijken we in ons netwerk van trainers wie de juiste expertise heeft voor jouw opleidingsvraagstuk. Daarnaast onderzoeken we samen welke trainer past binnen jouw bedrijfscultuur en verwachtingen. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van KMO-portefeuille. Neem vrijblijvend contact op om deze optie te bekijken.

Ontdek hier hoe jij kan deelnemen

Met dank aan onze partners

p

Contactpersoon

Sebastien Conings

Senior adviseur ondernemingen