Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Business Clubs

Stoom je bedrijf klaar voor future proof ondernemen! Ben jij als ondernemer klaar voor de toekomst? Door de laatste economische en maatschappelijke ontwikkelingen werden er heel wat pijnpunten blootgelegd, maar ook nieuwe uitdagingen gecreëerd. Zij die inzetten op innovatie en hun businessmodel onder de loep nemen, zullen concurrentieel blijven. En net daarom organiseren we jaarlijks verschillende business clubs waarin inspiratie en kennisdeling centraal staan.

Business club, wat houdt het in?

Business clubs zijn er voor de professionals die naar de toekomst kijken. Tijdens interactieve en inspirerende trajecten tussen de 6 à 10 sessies bij vooruitstrevende gastbedrijven bieden we een hoop inspiratie aan op vlak van innovatie en internationaal ondernemen. Op het einde van de rit heb je een visie waarmee ook jij die next step kan zetten.

Deze Business clubs zijn goed opgebouwd en geven je opportuniteiten tot reflectie over de mogelijke impact van nieuwe ideeën op de activiteiten van je eigen bedrijf.

Yves Van Ingelgem, Zensor

Voor ieder wat wils

Bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg bieden we maar liefst 5 businessclubs aan, telkens binnen een bepaalde expertise.

Businessclub Artificiële Intelligentie

Ben je benieuwd hoe Limburgse ondernemingen concreet bezig zijn met AI? De Business Club AI geeft inzicht in de belangrijkste facetten van AI via demo’s gekoppeld aan concrete cases van toonaangevende bedrijven in Limburg.

Meer info

Contactpersoon: Mathias Huybrechts
mathias.huybrechts@voka.be
+32 471 09 30 84

Businessclub China

Optimaliseer jouw kennis over China als handelspartner. Voor wie? Zaakvoerders, salesmanagers, exportmanagers, development managers

Meer info

Contactpersoon: Christine Thonnon
christine.thonnon@voka.be
+32 11 56 02 38

Businessclub Innovatie in de zorg

In de Vlaamse gezondheidszorg staan we voor flinke uitdagingen, denk aan een tekort aan personeel en financiële druk, en dat wordt nog eens versterkt door de vergrijzing met als gevolg een stijgende vraag naar zorg. Rapporten van over de grens hameren erop dat we tegen 2030 top-notch zorg moeten leveren, maar wel met beperkte middelen.

Meer info

Contactpersoon: Ina Philips
ina.philips@voka.be
+32 11 56 02 20

Businessclub Energietransitie 2024

Op lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen realiseren? Zet in op het efficiënt beheer van energiebronnen en -verbruik. Voor wie? Energiemanagers, technisch verantwoordelijken, zaakvoerders, C-levels, energie-aankopers,... die nood hebben aan inspiratie en ervaringsuitwisseling over de verschillende sectoren heen. 

Meer info

Contactpersoon: Wout Vandeweyer
wout.vandeweyer@voka.be
0471 07 81 08

Businessclub HR

We leven in een snel veranderende wereld, waarin slimme HR-technologie het verschil kan maken. Hou jij hier als onderneming rekening mee? Dan zet jij de juiste stappen richting een futureproof HR-strategie. Voor wie? Deze businessclub future HR staat open voor HR-managers en HR-directors met een gezonde portie interesse voor de toekomst van HR.

Meer info

Contactpersoon: Benthe Cloosen
benthe.cloosen@voka.be
011 56 02 22

Businessclub Scouting Industrie 4.0

Ontdek hoe verschillende digitale technologieën geïmplementeerd kunnen worden in jouw productie. Voor wie? COO, Plant managers, Production managers, Quality managers, Lean managers, ...

Meer info

Contactpersoon: Mathias Huybrechts
mathias.huybrechts@voka.be
+32 478 21 54 24

Businessclub Smart Warehousing

Ontdek hoe toonaangevende bedrijven hun logistieke processen digitaliseren en welke technologieën ze hiervoor gebruiken. Voor wie? Supply chain managers, Warehouse managers, IT managers, Innovation managers, ...

Meer info

Contactpersoon: Mathias Huybrechts
mathias.huybrechts@voka.be
+32 471 09 30 84 

Businessclub Strategic Sourcing

Optimaliseer je aankoopstrategie met behulp van innovatie. Voor wie? Aankoopmanagers, purchase- en sourcingmanagers.

Meer info

Contactpersoon: Christine Thonnon
christine.thonnon@voka.be
+32 11 56 02 38