Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Business Clubs: stoom je bedrijf klaar voor future-proof ondernemen

Business Clubs: stoom je bedrijf klaar voor future-proof ondernemen

Ben jij als ondernemer klaar voor de toekomst? De coronacrisis heeft heel wat pijnpunten blootgelegd en nieuwe uitdagingen gecreëerd. Zij die inzetten op innovatie en hun businessmodel onder de loep nemen, zullen concurrentieel blijven. Om bedrijven te inspireren lanceert Voka – KvK Limburg verschillende businessclubs. Telkens laten 10 vooruitstrevende gastbedrijven proeven van hun interne keuken. Topsprekers en concrete cases zetten jou op weg naar future-proof ondernemen.

bcs

Business Clubs zijn er voor de professional die naar de toekomst kijkt. Tijdens trajecten van 10 sessies bij vooruitstrevende gastbedrijven bieden we een hoop inspiratie op vlak van innovatie en internationaal ondernemen. Op het einde van de rit heb je een visie waarmee ook jij die next step kan zetten.

Voka- KvK Limburg biedt volgende Business Clubs aan:

Business Club Future Globals: werp een blik op de toekomst van internationaal ondernemen.
Voor wie? Bedrijfsleiders van internationaal actieve bedrijven, exportmanagers, internationale salesmanagers en iedereen die interesse heeft in internationaal zakendoen van de toekomst.

Business Club Strategic Sourcing: optimaliseer je aankoopstrategie met behulp van innovatie.
Voor wie? Aankoopmanagers, purchase- en sourcingmanagers.

Business Club Innovatie: innoveren, hoe doe je dat? Krijg inzicht in in de aanpak van toonaangevende innovatieve bedrijven.
Voor wie? Iedereen die inspiratie wil opdoen over ‘innovatie’: innovatiemanagers, R&D managers, designers en ingenieurs.

Dit traject helpt je echt te voorkomen dat je het warm water opnieuw gaat uitvinden. Nieuwe ontwikkelingen in een sector die totaal de jouwe niet is vormen vaak een inspiratie om de activiteiten van je eigen bedrijf op een heel andere manier te bekijken. De sessies in deze Business Club zijn goed opgebouwd en geven je voldoende opportuniteiten tot reflectie over de mogelijke impact van zo’n nieuwe idee op de activiteiten van je eigen bedrijf. - Yves Van Ingelgem, Zensor 
sfeerbeeld bc


Praktisch

De sessies vinden steeds plaats van 16u00 tot 20u00 bij een gastbedrijf.

Lidmaatschap van een Business Club is steeds op naam van jouw organisatie. Het is dus mogelijk om naargelang de inhoud van de sessie te bepalen wie van jouw organisatie het meest aangewezen is om de sessie te volgen.

Contactpersoon

Valerie Jennes

Adviseur innovatie & digitalisering

Hulp nodig?

De sessies in deze Business Club zijn goed opgebouwd en geven je voldoende opportuniteiten tot reflectie over de mogelijke impact van zo’n nieuwe idee op de activiteiten van je eigen bedrijf.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo