Skip to main content
Map

Business Clubs

Stoom je bedrijf klaar voor future-proof ondernemen! Ben jij als ondernemer klaar voor de toekomst? Door de laatste economische en maatschappelijke ontwikkelingen werden er heel wat pijnpunten blootgelegd, maar ook nieuwe uitdagingen gecreëerd. Zij die inzetten op innovatie en hun businessmodel onder de loep nemen, zullen concurrentieel blijven. En net daarom organiseren we jaarlijks maar liefst vijf business clubs waarin inspiratie en kennisdeling centraal staan.

Business club, wat houdt het in?

Businessclubs zijn er voor de professionals die naar de toekomst kijken. Tijdens interactieve en inspirerende trajecten tussen de 6 à 10 sessies bij vooruitstrevende gastbedrijven bieden we een hoop inspiratie aan op vlak van innovatie en internationaal ondernemen. Op het einde van de rit heb je een visie waarmee ook jij die next step kan zetten.

Deze Business Clubs zijn goed opgebouwd en geven je opportuniteiten tot reflectie over de mogelijke impact van nieuwe ideeën op de activiteiten van je eigen bedrijf.

Yves Van Ingelgem, Zensor

Voor ieder wat wils

Bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg bieden we maar liefst 5 businessclubs aan, telkens binnen een bepaalde expertise.

Business Club Artificiële Intelligentie

Ben je benieuwd hoe Limburgse ondernemingen concreet bezig zijn met AI? De Business Club AI geeft inzicht in de belangrijkste facetten van AI via demo’s gekoppeld aan concrete cases van toonaangevende bedrijven in Limburg.

Meer info

Contactpersoon: Veroniek Hermans 
veroniek.hermans@voka.be
+32 496 86 46 94

 

Business Club Innovatie

Innoveren, hoe doe je dat? Krijg inzicht in in de aanpak van toonaangevende innovatieve bedrijven. Voor wie? Iedereen die inspiratie wil opdoen over ‘innovatie’: innovatiemanagers, R&D managers, designers en ingenieurs.

Meer info

Contactpersoon: Mathias Huybrechts
mathias.huybrechts@voka.be
+32 471 09 30 84

Business Club Energietransitie

Op lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen realiseren? Zet in op het efficiënt beheer van energiebronnen en -verbruik. Voor wie? Energiemanagers, technisch verantwoordelijken, zaakvoerders, C-levels, energie-aankopers,... die nood hebben aan inspiratie en ervaringsuitwisseling over de verschillende sectoren heen. 

Meer info

Contactpersoon: Ilse Briers
ilse.briers@voka.be
011 56 02 80

Business Club HR

We leven in een snel veranderende wereld, waarin slimme HR-technologie het verschil kan maken. Hou jij hier als onderneming rekening mee? Dan zet jij de juiste stappen richting een futureproof HR-strategie. Voor wie? Deze businessclub future HR staat open voor HR-managers en HR-directors met een gezonde portie interesse voor de toekomst van HR.

Meer info

Contactpersoon: Benthe Cloosen
benthe.cloosen@voka.be
011 56 02 22

Business Club Scouting Industrie 4.0

Ontdek hoe verschillende digitale technologieën geïmplementeerd kunnen worden in jouw productie. Voor wie? COO, Plant managers, Production managers, Quality managers, Lean managers, ...

Meer info

Contactpersoon: Sebastien Conings
sebastien.conings@voka.be
+32 478 21 54 24

Business Club Smart Warehousing

Ontdek hoe toonaangevende bedrijven hun logistieke processen digitaliseren en welke technologieën ze hiervoor gebruiken. Voor wie? Supply chain managers, Warehouse managers, IT managers, Innovation managers, ...

Meer info

Contactpersoon: Sebastien Conings
sebastien.conings@voka.be
+32 478 21 54 24

Business Club Strategic Sourcing

Optimaliseer je aankoopstrategie met behulp van innovatie. Voor wie? Aankoopmanagers, purchase- en sourcingmanagers.

Meer info

Contactpersoon: Christine Thonnon
christine.thonnon@voka.be
+32 11 56 02 38