Skip to main content
Map

Raden van Advies/Bestuur

Bouw samen met Voka een professioneel netwerk uit van externe adviseurs en/of bestuurders.

RvA

Start of vernieuw je raad van advies/bestuur met Voka

Met een raad van advies of raad van bestuur haal je externe, onafhankelijke knowhow en relevante expertise in huis. Je omringt je met extra kennis en waardevol advies en krijgt zowel een klankbord als nieuwe ideeën voor je onderneming.

Ben je op zoek naar een adviseur en/of bestuurder? Of wil je je huidige raad optimaliseren? Ook dat kan samen met Voka Oost-Vlaanderen.

Voka helpt jou een advies- of bestuursraad samenstellen of vernieuwen via

✔️ Opleiding
✔️ Coaching
✔️ Matchmaking
✔️ Netwerking

Getuigenis

Pieter-Paulus Vertongen

"Een raad van advies voor mij is vooral een spiegel voorhouden zonder filter. Je directe omgeving kent niet altijd alle details, of zal bepaalde zaken verbloemen. Maar een goede raad van advies geeft eerlijke feedback waardoor je ook makkelijker de hoofdzaken van de bijzaken kan onderscheiden en hierdoor sneller beslissingen neemt. Wat uiteindelijk resulteert in je eigen doelen sneller of makkelijker behalen."

Pieter-Paulus Vertongen (CEO Aaltra)

Ga aan de slag als extern adviseur of bestuurder

Interesse om zelf deel uit te maken van een raad van advies/bestuur? Voka begeleidt en versterkt je in je rol als extern adviseur of bestuurder en koppelt je aan kmo’s die op zoek zijn naar jouw profiel.

Getuigenis

Bernard Thuysbaert

“Als ondernemer kiezen voor externe expertise in je raad van advies/bestuur geeft meer comfort en minder eenzaamheid. Het zorgt voor een verfrissende en kritische kijk op je organisatie. Een extern mandaat opnemen is dan wel niet vrijblijvend. Het vraagt altijd meer tijd en energie dan verwacht, maar als externe haal je er zelf ook een boost uit: ervaringen delen werkt steeds langs twee kanten. Als klankbord kan je een goede besluitvorming in het bestuur bevorderen door objectief mee te denken en de juiste vragen te stellen. Beter bestuur zorgt op zijn beurt voor betere voorbereiding en opvolging van de beslissingen.”

Bernard Thuysbaert (extern lid in meerdere raden van advies/bestuur)

Wil je een raad van advies/bestuur starten of vernieuwen of wil je zelf als externe adviseur optreden in een een raad van advies/bestuur? Neem contact op met Anke of vul jouw gegevens in en zij contacteert jou zo snel mogelijk!

Anke Cosijns

Groeitrajecten - Opleidingen

Full bio of Anke Cosijns

Interesse? Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Meer info via https://www.voka.be/privacy