Skip to main content
Voka Community -

Raden van Advies/Bestuur

Met dit begeleidingstraject willen we externe adviseurs of bestuurders versterken in hun rol én gaan we samen met hen op zoek naar een bedrijf dat uitkijkt naar hun skills in hun raad van advies of bestuur.

We zetten proactief in op een kwaliteitsvolle matching van externe adviseurs/bestuurders en bedrijven, door hen naar een volgend niveau te tillen in 3 stappen:

Stap 1 | Lab ‘Versterk jouw rol als adviseur’

In 3 sessies nemen we (kandidaat-)adviseurs mee door de belangrijkste thema’s die binnen raden van advies aan bod zullen komen. Het programma focust enerzijds op een grondige inhoudelijke vorming en anderzijds op de concrete toepassing ervan. 

Aan het einde van het traject ontvangen de deelnemers een certificaat. 

Meer informatie over het Lab

Stap 2 | Matchmaking

Voka zal jouw profiel voorstellen aan ondernemers die voor hun raad van advies of bestuur op zoek zijn naar jouw skills en kwaliteiten als adviseur.

Hoe doen we dit?

Na een grondige screening van kennis, competenties en leiderschapskwaliteiten bij zowel de ondernemer die een raad van advies wil starten, als bij de externe adviseur of bestuurder die in een raad wil zetelen, zorgen wij voor de ideale samenstelling van de raad. 

Het is van groot belang dat jouw waarden als kandidaat extern adviseur in overeenstemming zijn met de waarden van het bedrijf. 

Stap 3 | Community van Adviseurs

Je komt terecht in een ruim netwerk van adviseurs en ondernemers. Je kan jouw netwerk verder uitbreiden en je laten inspireren tijdens ons jaarlijks Community Event in november 2021.

Hou me op de hoogte

Wie komt in aanmerking?

  • Ondernemers met voldoende ervaring als bedrijfsleider of senior C-level executives.
  • Consultants/coaches die in het verleden als bedrijfsleider gewerkt hebben. Een consultant/coach kan geen consultancy-opdrachten uitvoeren in het bedrijf waar hij/zij zetelt in de raad van ddvies/bestuur.

Ervaring als adviseur binnen een raad van advies/bestuur is niet vereist.

We vermijden concurrentie of klant/leveranciersverhoudingen bij personen die in meerdere raden zetelen.

Een consultant/coach kan geen consultancy-opdrachten uitvoeren in het bedrijf waar hij/zij zetelt in de raad van advies/bestuur.

Deelnameprijs

Deelnameprijs: 550 euro voor het eerste jaar.

Een lidmaatschap van de community voor adviseurs bedraagt 250 euro vanaf het tweede jaar.

Stel je kandidaat, vul jouw gegevens in en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Meer info via https://www.voka.be/privacy
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat