Skip to main content
Map

Raden van Advies/Bestuur

Een raad van advies of bestuur voor jouw bedrijf. Bouw samen met Voka een professioneel netwerk uit van externe adviseurs en/of bestuurders.

RvA

Start of vernieuw je raad van advies/bestuur met Voka

Met een raad van advies of raad van bestuur haal je externe, onafhankelijke knowhow en relevante expertise in huis. Je omringt je met extra kennis en waardevol advies en krijgt zowel een klankbord als nieuwe ideeën voor je onderneming.

Wil je een raad van advies of bestuur met externen oprichten voor jouw bedrijf? Of wil je je huidige raad optimaliseren? Ook dat kan samen met Voka Oost-Vlaanderen.

Voka helpt jou een advies- of bestuursraad samenstellen of vernieuwen via

✔️ Opleiding
✔️ Matchmaking
✔️ Netwerking

Ga aan de slag als extern adviseur of bestuurder

Als extern adviseur of bestuurder kan je je expertise en passie delen met andere ondernemers. Bovendien verruim je je kennis en leer je bij door te sparren met andere adviseurs en ondernemers. 

Interesse om zelf deel uit te maken van een raad van advies/bestuur? Voka begeleidt en versterkt je in je rol als extern adviseur of bestuurder en koppelt je aan kmo’s die op zoek zijn naar jouw profiel.

 

Voka helpt jou om je skills als extern adviseur of bestuurder aan te scherpen via

✔️ Opleiding
✔️ Eventuele matchmaking
✔️ Netwerking via community event

Wil je een raad van advies/bestuur starten of vernieuwen of wil je zelf als externe adviseur optreden in een een raad van advies/bestuur? Neem contact op met Anke of vul jouw gegevens in en zij contacteert jou zo snel mogelijk!

Anke Cosijns

Groeitrajecten - Opleidingen

Full bio of Anke Cosijns

Interesse? Vul jouw gegevens in en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Meer info via https://www.voka.be/privacy
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.