Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Heb je nood aan goede voorbeelden en expertise over innovatie?
Ben je op zoek naar manieren om te innoveren? Bekijk het hier!

Test Before You Invest: DigiHub

Maak gebruik van het aanbod "DigiHub: Test Before You Invest" - een unieke samenwerking met alle kennisinstellingen, met een subsidie van 70% korting voor kmo's voor een project tot 25.000 euro

De digitale experience labs willen de digitalisering bij kmo's versnellen via begeleiding door een breed consortium aan complementaire kennispartners. Kmo's uit alle sectoren die bereid zijn te investeren in digitale transformatie krijgen op een eenvoudige manier toegang tot begeleiding voor hun projecten rond nieuwe (datagedreven) digitale technologieën en voor de integratie en toepassing in hun concrete bedrijfsrealiteit. Uw onderneming kan gebruik maken van de in kaart gebrachte beschikbare infrastructuur, tools en methodieken en technisch expertise van de consortiumpartners. 

Meer info

Innovatieve doctoraatstudies: PhD Innovation Café

Laat je inspireren door de expertise van universiteiten. In dit café brengen we ondernemers en jonge onderzoekers van hogescholen en universiteiten samen. Doel: een sterkere band tussen wetenschap en bedrijfswereld. PhD-onderzoekers pitchen hun onderzoek en delen hun kennis tijdens een rondetafelgesprek. Bedrijven maken kennis met beloftevolle onderzoekers.

Meer info

Op bezoek bij experimenteerruimtes: DigiTour

Laat je inspireren door de expertise van universiteiten en experimenteerruimtes
Meer info volgt

DigiHelp    

Plan samen met ons een workshop over je digitale vraagstukken en uitdagingen.
Betalende workshop op maat met 70% korting

Meer info

DigiChange   

Voka Digichange is een leidraad en actieplan om gestructureerd en systematisch het digitaal transformatieproces te doorlopen. Op basis van een opleidingstraject ondersteunt en coacht Voka ondernemers die bereid zijn om nu de stap te nemen naar een digitale toekomst.Individueel begeleidingstraject van één jaar met actieplan, 3800,00 euro per jaar.

Meer info

Contact leggen met experten: ExpertFinder-events

Jaarlijks organiseren we een grootschalig event waar bedrijven in contact komen met experten rond HR, food, logistiek, change,…

  • najaar 2020: Food
  • najaar 2021: HR Tech
  • najaar 2022: Logistiek
  • voorjaar 2023: HR Tech

Contactpersonen

Christel Geltmeyer

Directeur regio Aalst, Dendermonde & Meetjesland - HR Manager

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Els Delaere

Arbeidsmarkt - Duurzaam Ondernemen