Skip to main content
Alireza
Nieuws

Materialise kijkt met innovatieve bril naar productie-industrie

Innovatie die duurzame en economische voordelen combineert. Te mooi om waar te zijn? Materialise beweert het tegendeel. De wereldspeler in 3D-printing ontwikkelde immers een productielijn waarbij 100% biologische grondstoffen gebruikt worden .

Innovatieforum
Nieuws

Innovatieforum: iets voor jou?

Innoveer jij en ben je op zoek naar inspiratie? Ontdek hoe Bostoen, Lightstream en Paneltim mede dankzij hun deelname aan het Innovatieforum van Voka zich wapenen voor de toekomst.

Ondernemers gingen al op bezoek in de Digihub IDLab
Nieuws

Ondernemers met digitaal idee welkom in de Voka Digihub

Op 10 juni start Voka Oost-Vlaanderen, samen met 11 kennisinstellingen de DigiHub op bij Ugent/imec. Het doel is om kmo's via digitale technologie te helpen met hun praktische problemen. Voka verzamelt de bedrijfsnoden en verdeelt die tot bij de best geplaatste kennisinstelling.

Gezonde Gentse technologie
Nieuws

Gezonde Gentse technologie

Gent en zijn hinterland wil zich meer dan ooit tot een speerpuntcluster voor gezondheidstechnologie ontpoppen. Het is al primus inter pares in biotechnologie, nu timmeren ook digitale gezondheid en medtech aan de weg. Met dank aan al die kweekvijvers van talent, zoals slimme scholen, incubators en accelerators. Lees het verhaal van Pascal Verdonck, CEO van MedTech Flanders.