Skip to main content
Map
Plato Leadership
Oost-Vlaanderen
Nieuws

3 vragen, 2 ondernemers, 1 leiderschapstraject

Bart Menschaert en Dirk Van Maele zitten momenteel samen in Plato Leadership, een traject voor zaakvoerders die willen werken aan hun leiderschap skills. Ze krijgen elke drie dezelfde vragen. Lees hieronder hun antwoorden. 

Revolutionair product moet Newson doen groeien aan lichtsnelheid
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Revolutionair product moet Newson doen groeien aan lichtsnelheid

Newson, een bedrijf uit Dendermonde maakt pijlsnelle sturingssystemen voor lasermachines die goedkoper, sneller, nauwkeuriger én energie-efficiënter zijn dan de rest. “Het is een kwestie van tijd vooraleer we onze zevenmijlslaarzen kunnen aantrekken.”

Foto Innovatie traject
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Het naslagwerk van het innovatieforum, editie 2022

Innoveer jij en ben je op zoek naar inspiratie? Ontdek hoe beMatrix, Zonnehoeve production, WeGroup en THINK with people mede dankzij hun deelname aan het Innovatieforum van Voka zich wapenen voor de toekomst.

Alireza
Vlaams-Brabant
Nieuws

Materialise kijkt met innovatieve bril naar productie-industrie

Innovatie die duurzame en economische voordelen combineert. Te mooi om waar te zijn? Materialise beweert het tegendeel. De wereldspeler in 3D-printing ontwikkelde immers een productielijn waarbij 100% biologische grondstoffen gebruikt worden .

Innovatieforum
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Innovatieforum: iets voor jou?

Innoveer jij en ben je op zoek naar inspiratie? Ontdek hoe Bostoen, Lightstream en Paneltim mede dankzij hun deelname aan het Innovatieforum van Voka zich wapenen voor de toekomst.

Gezonde Gentse technologie
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Gezonde Gentse technologie

Gent en zijn hinterland wil zich meer dan ooit tot een speerpuntcluster voor gezondheidstechnologie ontpoppen. Het is al primus inter pares in biotechnologie, nu timmeren ook digitale gezondheid en medtech aan de weg. Met dank aan al die kweekvijvers van talent, zoals slimme scholen, incubators en accelerators. Lees het verhaal van Pascal Verdonck, CEO van MedTech Flanders.

Fabrieken van en voor de toekomst
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Fabrieken van en voor de toekomst

Total Ertvelde is voor het eerst Fabriek van de Toekomst, Rousselot Gent werd voor de tweede keer bekroond. In zes jaar is de selecte kopgroep van toekomstgerichte productiebedrijven in België uitgegroeid tot een club van 38 maakbedrijven die al meer dan 1,7 miljard euro investeerden.