Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Ben je benieuwd naar hoe andere bedrijven innoveren en digitaliseren? Deel jouw ervaringen met hen over verschillende domeinen.

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere bedrijven, ervaring uitwisselen en tips en advies krijgen op maat van jouw situatie? Je staat er niet alleen voor: deze community helpt je de juiste keuzes maken, prioriteiten stellen en jouw projecten succesvol implementeren. Je kan er terecht om je blik te verruimen en inzichten te verkrijgen.

Meer info

Industrie 4.0

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost. We nemen jou mee op een road trip door de verschillende I4.0 technologieën, met thematische bedrijfsbezoeken waarbij we telkens de focus leggen op één technologie, die laten toelichten door een expert én kijken hoe het gastbedrijf deze technologie in de praktijk toepast. Dàt krijg je in ons Industrie 4.0 Lab. Zo wapen je jouw bedrijf meteen ook voor de toekomst.

Meer info

Nood aan een klankbord?

Dat is de kracht van een lerend netwerk voor managers! De inhoud van de sessies wordt bepaald door de groep zelf, op basis van hun uitdagingen en behoeften. De samenstelling van de groepen is steeds multisectorieel en niet-concurrentieel, wat een heel bijzondere groepsdynamiek genereert.

De openheid en spontaneïteit in de groep garandeert inspiratie en verrijking voor alle deelnemers. Er is op het einde van elke bijeenkomst voldoende ruimte voorzien voor netwerkvorming zodat na afloop van het programma jouw contact list met een aantal interessante peers is aangevuld.

Meer info

Contactpersoon

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie