Skip to main content
Visit Taminco
Netwerking - Volzet

Voka Visit - Eastman Gent Noord in de Gentse haven

Op 6 oktober zijn we te gast bij Eastman Gent Noord. Site manager, Mattias De Lille, schetst een beeld van de historiek, missie en visie van het bedrijf en neemt ons mee op sleeptouw doorheen de productie- en R&D-gebouwen van eastman in de haven van Gent.

Innovatiecultuur foto Voka innovatie
Opleiding

Innovatiecultuur 2022

Tijdens deze praktische opleiding met coaching ga je concreet aan de slag om een innovatiecultuur te creëren en te integreren in jouw onderneming. Wil je met jouw onderneming succesvol online en offline groeien en schalen? Dan heb je een goede innovatiecultuur nodig. Tijdens 3 interactieve opleidingssessies met extra coaching ga je actief aan de slag om de beste innovatiecultuur te creëren in jouw onderneming.

LAb: Digital Change management
Opleiding

Digital Change Management

Hoe zorg je dat digitale transformatie succesvol worden toegepast in jouw onderneming, team of bij je klanten? Krijg inzicht in de mogelijke belemmerende factoren in jouw onderneming, stel een actieplan op en laat je inspireren door succesvolle en minder succesvolle verhalen van collega-ondernemers en leidinggevenden.

Biotalys opening
Netwerking

Voka Visit - Biotalys Gent

Hier zijn we met een nieuwe Voka Visit, aka bedrijfsbezoek! Op donderdag 17 november 2022 brengen we een bezoek aan Biotalys in Gent. Kom langs en ontdek hoe de producten van Biotalys gewassen kunnen beschermen tegen ziekten en plagen - en dat op een biologische manier en toch even doeltreffend als de klassieke chemische stoffen.

Digital Finance Lab
Opleiding

Digital Finance Lab

Wil jij jouw financieel departement digitaliseren? Om te overleven moeten ondernemingen agile en flexibel zijn. Digitale transformatie is hierbij essentieel geworden. Tijdens 3 interactieve sessies en tussentijdse coaching willen we meer inzicht geven in deze materie.

The Chocolate Box Lokeren
Netwerking

Voka Visit bij Barry Callebaut in Lokeren

Op donderdag 8 december brengen we een bezoek aan "The Chocolate Box" in Lokeren, 's werelds grootste chocolade magazijn. We ontdekken er in het experience center hoe chocolade geteeld wordt en in welke recepten de Groep de cacaobonen allemaal verwerkt. Wie weet, is er voor de lekkerbekken onder ons wel een proevertje bij.

Voka geeft advies tijdens een gesprek op maat, digitaliseren innoveren en change
Project

Werk aan je digitale strategie - Oost-Vlaanderen

Werk aan je digitale strategie: met een concreet actieplan wordt de verandering gedragen door de volledige organisatie. Kan begeleiding bij opmaak van een actieplan helpen om stapsgewijs en strategisch de verandering te doorlopen? Individueel begeleidingstraject van één jaar met een actieplan op maat. 

Netwerking - Online

Infosessie spin-offs

Wil je bedrijf stappen zetten in de leefwereld van incubators, speedboats en horizon 3? Hoe bouw je deze strategie verder uit en laat je de spin-offs groeien? 

Industrie 4.0
Opleiding

Industrie 4.0 Lab 2023

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost. Voor elke technologie binnen Industrie 4.0 een blik achter de schermen van een voorloper in onze regio en een deskundige toelichting van een expert. Dàt krijg je in ons I4.0 Lab. Zo wapen je jouw bedrijf me

Het Innovatieforum Voka Oost-Vlaanderen brengt een vaste groep mensen samen die in een strikt vertrouwelijke sfeer hun projecten bespreken met elkaar en met een expert in het thema.
Opleiding

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere vooruitstrevende bedrijven, ervaring uitwisselen en je blik verruimen? In het Innovatieforum bepaal je, samen met je vaste groep, de thema’s waarrond gewerkt wordt. Je overlegt in alle vertrouwen over je eigen projecten zodat je de juiste prioriteiten legt en de juiste aanpak kiest.

Foto service 4.0 innovatie
Opleiding

Service 4.0 Lab 2023

Ontdek bij zes dienstverlenende bedrijven hoe service 4.0 hun business boost. We leren jou kennismaken met innovatieve trends zoals metaverse, crypto, blockchain, chatbots, artificiële intelligentie en low code. Per bedrijfsbezoek leggen we de focus op één service technologie.

Innovatiecafé 2023
Netwerking

Innovatiecafé 2023

PhD Innovation Café 2023: wat kan jouw bedrijf uit doctoraatstudies halen? Het Innovatiecafé biedt je de kans om jonge onderzoekers te ontmoeten, in debat te gaan over innovatief onderzoek en de mogelijkheden voor samenwerking of aanwerving te exploreren.