Skip to main content
Innovatie & Digitalisering Oost-Vlaanderen

Ik zoek begeleiding en advies

Ben je op zoek naar manieren om meer te innoveren of te digitaliseren? Wij matchen jou met de juiste partner of geven je begeleiding en advies op maat. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn!

Digitale Hub

De digitale experience labs willen de digitalisering bij kmo's versnellen via begeleiding door een breed consortium aan complementaire kennispartners. Kmo's uit alle sectoren die bereid zijn te investeren in digitale transformatie krijgen op een eenvoudige manier toegang tot begeleiding voor hun projecten rond nieuwe (datagedreven) digitale technologieën en voor de integratie en toepassing in hun concrete bedrijfsrealiteit. Uw onderneming kan gebruik maken van de in kaart gebrachte beschikbare infrastructuur, tools en methodieken en technisch expertise van de consortiumpartners. 

Meer info

iTCH!

Het iTCH!-platform is een ruimte waar iedereen (patiënten, bedrijven, researchers, mantelzorgers) met een idee rond technologische verbetering in de zorg op zoek kan gaan naar mensen om het verder uit te werken. Het platform werd opgezet in het kader van Interreg 2 Zeëen-project EDUCAT.

Meer info

Innovative Sector Exchange (ISE)

Innovative Sector Exchange (ISE) ondersteunt Oost-Vlaamse bedrijven uit verschillende belangrijke sectoren om te innoveren en te internationaliseren. We gaan samen op zoek naar de juiste partners en zetten samenwerkingen op met bedrijven uit Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Meer info

Progres

Project Accelerating Growth, Resources and Enterprise Support (PROGRES) zet de versterking van de kmo’s in Oost- en West-Vlaanderen, Noord Frankrijk en Wallonië centraal.

Meer info

Contactpersonen

Christel Geltmeyer

Directeur regio Dendermonde & Meetjesland - Manager Innovatie - HR-Manager

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Els Delaere

Innovatie - Arbeidsmarkt - Duurzaam Ondernemen

Michiel De Gheest

Innovatie - Groeitrajecten

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat