Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Foto 0
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Accelero: Snelle groeiers in de spotlights

Welke key beslissingen schuilen achter de groei van MobilityPlus en Elixir Solutions? Kom het te weten in ons exclusief interview met de founders: Carl Bouckaert en Jean-Francois Cheyns.

Cubitec in het ondernemersmagazine van Voka Antwerpen-Waasland
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Projecten rond duurzaamheid maken ons blij’

Het Antwerpse Cubitec ontwikkelt software en IoT-oplossingen voor kmo’s en corporates in de duurzame sector. ‘We zouden ook soep kunnen uitdelen om de wereld beter te maken.

MobilityPlus geeft gas in het zog van de full electrics
Oost-Vlaanderen
Nieuws

MobilityPlus geeft gas in het zog van de full electrics

Jean-François Cheyns, founder en CTO van MobilityPlus, heeft twee grote passies: technologie en ondernemen. Met MobilityPlus biedt hij laadoplossingen aan bedrijven en hun werknemers. Van het plaatsen van laadpalen tot het beheer ervan. “We willen met ons bedrijf de duurzame transitie versnellen. Elektrisch rijden is meer dan ooit een logische keuze. Al leek dit voor de markt zeven jaar geleden niet het geval.”

Kris Voet van Fietsen Wildiers
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Accelero helpt ons onze groeipijnen overwinnen’

In de slipstream van het succes van de e-bike en de speedpedelec heeft ook Fietsen Wildiers de jongste jaren steile opmars gemaakt. Het familiebedrijf met aanvankelijk twee fietsenwinkels in Kapellen en Zwijndrecht is in nog geen vier jaar uitgegroeid tot een keten van momenteel 15 filialen, verspreid over Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg én Vlaams-Brabant. Ook Accelero helpt Fietsen Wildiers in die snelle groei.

 

Kwaliteitsvol en duurzaam groeien als bedrijf dankzij Accelero
Limburg
Nieuws

Kwaliteitsvol en duurzaam groeien als bedrijf dankzij Accelero

Madolex is een dienstenbedrijf met een hart voor techniek. Dankzij hun deelname aan het Accelero-traject van Voka – KvK Limburg tillen ze de groei van hun onderneming naar een hoger niveau. “Dankzij Accelero kunnen we het bedrijf gecontroleerd uitbouwen met de focus op kwaliteit”, zegt Olav Bult, bedrijfsleider van Madolex.

Ivan Reyns en Alexandre Bastenier, Reyns Advocaten
Antwerpen-Waasland
Ledenverhaal

‘Doorgroeien naar een structuur met 50 advocaten is haalbaar’

De jongste acht jaar tijd heeft Reyns Advocaten zowel zijn omzet als zijn team zien verdrievoudigen. Om die sterke groei op te vangen, heeft het niet alleen zijn hoofdkwartier in Melsele grondig verbouwd en vernieuwd. ‘In deze groeifase hebben we ook onze interne processen op punt gezet.

KoenFlore
Oost-Vlaanderen
Nieuws

“Op vele vlakken professionaliseren in een beperkte tijd, da’s Accelero!”

"Accelero bevestigde dat elke organisatie groot of klein, een organisatie is van mensen met eigen sterktes en uitdagingen. Én dat we als mensen veel van elkaar kunnen leren." aldus Koen Floré, medebestuurder van o2o. Benieuwd hoe hij Accelero heeft ervaren? Lees dan zeker dit artikel.

Peter van Eylen (LED-Techno) over Voka - Kvk Limburg
Limburg
Ledenverhaal

Peter van Eylen (Led Techno): “Dankzij de Voka-opleidingen heb ik mijn fundamenten versterkt”

"Ik geloof oprecht in levenslang leren. Het geeft je onderneming zuurstof en zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Bij Voka – KvK Limburg heb ik altijd een ruim aanbod aan opleidingen en trajecten die mij versterken, als ondernemer én als mens.”

Joei Stoop- groeiexpert Voka Limburg
Limburg
Expert talk

Whitepaper: zelfs reguliere tijden vragen om evenwichtige groei

Waarom deelnemen aan een programma als Accelero? “Met Accelero bieden we de ondernemer een platform van gelijkgestemde collega-ondernemers en ervaren experts. Bovendien houd je jezelf met behulp van een intensief individueel begeleidingstraject “onder stoom” en worden er omstandigheden gecreëerd om de kansen op slagen aanzienlijk te verhogen en tijdig bij te sturen. Het is met andere woorden geen vrijblijvend jaar: op het einde van het traject pitchen de deelnemers hun realisaties in termen van Growth Readiness en hun toekomst- of Growth Strategy-plan. Met deze individuele opvolging begeleiden we jou als ondernemer om niet alleen in maar ook aan je onderneming te werken zodat je je kunt richten op de activiteiten waar je toegevoegde waarde en goesting het grootste zijn.

Vandevorst Mireille over het Voka - KvK Limburg Accelero traject
Limburg
Nieuws

Vandevorst Mireille van Solut HR over het Accelero traject

Ik heb ervoor gekozen om het Accelero traject te volgen zodat ik ondersteuning kreeg in mijn zoektocht naar toepasbare tools en processen om de groei van mijn klanten te kunnen ondersteunen. Ik haal veel energie en inspiratie uit de sessies. Omwille van het traject wordt je uit je business getrokken en kom je in contact met andere ondernemersverhalen. Dit zorgt voor kennis en inzichten om je stappen gestructureerd te kunnen zetten.

Bucomat plant nieuw magazijn neer in Kluisbergen
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Bucomat plant nieuw magazijn neer in Kluisbergen

De afgelopen jaren waren voor Bucomat op zijn zachtst gezegd intens. Om de huidige marktpositie te versterken, nam het familiebedrijf begin dit jaar zijn intrek in een nagelnieuw magazijn in Kluisbergen.

Ovinto bouwt een Waze voor het spoor
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Ovinto bouwt een Waze voor het spoor

Ovinto uit Aalter heeft een unieke softwareservice ontwikkeld om vrachtvervoer over het spoor efficiënter te maken. Na een snelle groei in 2019 zorgde corona voor een surplace. In 2022 wil het softwarebedrijf opnieuw accelereren.

flavor
Vlaams-Brabant
Nieuws

Smaakvoerder jaagt droom na

Maak kennis met zelfverklaard ‘smaakvoerder’ Birger Vanacker. Hoewel je in zijn Flavor Shop in Gooik terecht kan voor voedingswaar van over de hele wereld, moeten ondernemers het volgens hem niet te ver gaan zoeken. ‘Jaag je droom na en durf springen’, luidt zijn devies.