Skip to main content
Voka Accelero Tech@venture
Nieuws

Maak van Vlaanderen dé scale-up regio van Europa

Vlaanderen moet dé Europese regio worden die groeibedrijven de meeste kansen biedt om succesvol te worden. Voldoende talent, kapitaal en een vlotte markttoegang zijn de grootste hinderpalen voor Vlaamse scale-ups.

Foto Gino Dierckx EMDS
Nieuws

Accelero helpt EMDS met belangrijke keuzes

Groeien is het doel van elke onderneming. Maar groei wijzigt de dynamiek van je bedrijf. Hierdoor staan snel groeiende bedrijven voor heel wat uitdagingen. Met het nieuwe en exclusieve begeleidingstraject Accelero biedt Voka Mechelen-Kempen groeibedrijven de broodnodige bijstand en begeleiding.

Nick Geys Strobbo Bryo Accelero Voka
Nieuws

Strobbo bereidt zich voor op internationale groei met Accelero

Strobbo (voorheen OnlineWerkrooster) is een online platform voor het automatiseren van de personeelsplanning voor bedrijven met nood aan flexibele arbeidskrachten. De startup doorliep al heel wat Vokatrajecten: Bryo Startup in 2017, Bryo Scaleup in 2018 en sinds 2020 volgen ze Accelero.

Het startsein werd gegeven aan het Accelero traject Vlaams-Brabant
Nieuws

Accelero Vlaams-Brabant ging van start!

Op 17 en 18 december werd het startsein gegeven van het Accelero traject Vlaams-Brabant. De deelnemers kwamen samen in het Kronacker hotel, de oude woonst van de directeur van de Tiense Suiker.

teaser steven verbruggen
Nieuws

AdSomeNoise wordt even NoMoreNoise

Was het nu wel of geen aprilgrap? Het bekende digitale productiebedrijf AdSomeNoise uit Leuven werd online even NoMoreNoise. Voor wie dat onheilspellend klinkt, van lawaai naar stilte, wees gerust. Het past perfect in de transformatie die Managing Partner Steven Verbruggen ziet voor zijn bedrijf.