Skip to main content
Map
Kris Voet van Fietsen Wildiers
Antwerpen-Waasland
Nieuws

‘Accelero helpt ons onze groeipijnen overwinnen’

In de slipstream van het succes van de e-bike en de speedpedelec heeft ook Fietsen Wildiers de jongste jaren steile opmars gemaakt. Het familiebedrijf met aanvankelijk twee fietsenwinkels in Kapellen en Zwijndrecht is in nog geen vier jaar uitgegroeid tot een keten van momenteel 15 filialen, verspreid over Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg én Vlaams-Brabant. Ook Accelero helpt Fietsen Wildiers in die snelle groei.

 

Wycor steekt de taalgrens over
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Wycor steekt de taalgrens over

Afwerkingsbedrijf Wycor uit Wetteren heeft sinds kort zijn actieradius uitgebreid naar Wallonië. Lees hier het waarom en hoe over die keuze.

Ivan Reyns en Alexandre Bastenier, Reyns Advocaten
Antwerpen-Waasland
Ledenverhaal

‘Doorgroeien naar een structuur met 50 advocaten is haalbaar’

De jongste acht jaar tijd heeft Reyns Advocaten zowel zijn omzet als zijn team zien verdrievoudigen. Om die sterke groei op te vangen, heeft het niet alleen zijn hoofdkwartier in Melsele grondig verbouwd en vernieuwd. ‘In deze groeifase hebben we ook onze interne processen op punt gezet.

KoenFlore
Oost-Vlaanderen
Nieuws

“Op vele vlakken professionaliseren in een beperkte tijd, da’s Accelero!”

"Accelero bevestigde dat elke organisatie groot of klein, een organisatie is van mensen met eigen sterktes en uitdagingen. Én dat we als mensen veel van elkaar kunnen leren." aldus Koen Floré, medebestuurder van o2o. Benieuwd hoe hij Accelero heeft ervaren? Lees dan zeker dit artikel.

Voka Accelero Tech@venture
Nieuws

Maak van Vlaanderen dé scale-up regio van Europa

Vlaanderen moet dé Europese regio worden die groeibedrijven de meeste kansen biedt om succesvol te worden. Voldoende talent, kapitaal en een vlotte markttoegang zijn de grootste hinderpalen voor Vlaamse scale-ups.

Peter van Eylen (LED-Techno) over Voka - Kvk Limburg
Limburg
Ledenverhaal

Peter van Eylen (Led Techno): “Dankzij de Voka-opleidingen heb ik mijn fundamenten versterkt”

"Ik geloof oprecht in levenslang leren. Het geeft je onderneming zuurstof en zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Bij Voka – KvK Limburg heb ik altijd een ruim aanbod aan opleidingen en trajecten die mij versterken, als ondernemer én als mens.”

Joei Stoop- groeiexpert Voka Limburg
Limburg
Expert talk

Zelfs reguliere tijden vragen om evenwichtige groei

Waarom deelnemen aan een programma als Accelero? “Met Accelero bieden we de ondernemer een platform van gelijkgestemde collega-ondernemers en ervaren experts. Bovendien houd je jezelf met behulp van een intensief individueel begeleidingstraject “onder stoom” en worden er omstandigheden gecreëerd om de kansen op slagen aanzienlijk te verhogen en tijdig bij te sturen. Het is met andere woorden geen vrijblijvend jaar: op het einde van het traject pitchen de deelnemers hun realisaties in termen van Growth Readiness en hun toekomst- of Growth Strategy-plan. Met deze individuele opvolging begeleiden we jou als ondernemer om niet alleen in maar ook aan je onderneming te werken zodat je je kunt richten op de activiteiten waar je toegevoegde waarde en goesting het grootste zijn.

Vandevorst Mireille over het Voka - KvK Limburg Accelero traject
Limburg
Nieuws

Vandevorst Mireille van Solut HR over het Accelero traject

Ik heb ervoor gekozen om het Accelero traject te volgen zodat ik ondersteuning kreeg in mijn zoektocht naar toepasbare tools en processen om de groei van mijn klanten te kunnen ondersteunen. Ik haal veel energie en inspiratie uit de sessies. Omwille van het traject wordt je uit je business getrokken en kom je in contact met andere ondernemersverhalen. Dit zorgt voor kennis en inzichten om je stappen gestructureerd te kunnen zetten.

Foto Gino Dierckx EMDS
Mechelen-Kempen
Nieuws

Accelero helpt EMDS met belangrijke keuzes

Groeien is het doel van elke onderneming. Maar groei wijzigt de dynamiek van je bedrijf. Hierdoor staan snel groeiende bedrijven voor heel wat uitdagingen. Met het nieuwe en exclusieve begeleidingstraject Accelero biedt Voka Mechelen-Kempen groeibedrijven de broodnodige bijstand en begeleiding.

Nick Geys Strobbo Bryo Accelero Voka
Voka nationaal
Nieuws

Strobbo bereidt zich voor op internationale groei met Accelero

Strobbo (voorheen OnlineWerkrooster) is een online platform voor het automatiseren van de personeelsplanning voor bedrijven met nood aan flexibele arbeidskrachten. De startup doorliep al heel wat Vokatrajecten: Bryo Startup in 2017, Bryo Scaleup in 2018 en sinds 2020 volgen ze Accelero.