Skip to main content
  • Activiteiten - thema human resources

Activiteiten - thema human resources

Leiderschap Kameracademie
Opleiding - Online

Meer interactie tijdens (online) meetings

Vind je het een uitdaging om interactie tussen medewerkers te creëren tijdens (online) meetings? Nemen "roepers" vaak de overhand en vallen timidere collega's snel stil? Tijdens deze training krijg je tips en tricks om je team actief te laten deelnemen aan een (remote) meeting. 

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Van teamlid naar teamleider

Om goed leiding te geven in een productieomgeving heb je competenties nodig om opportuniteiten én valkuilen te zien. In dit lab krijg je de tools aangereikt om met succes je rol als leidinggevende te vervullen!

HR kameracademie
Opleiding

HR policies

Wat zijn de voor- en mogelijke nadelen bij het invoeren van HR-policies in jouw onderneming? Sta tijdens deze infosessie op 27 januari 2022 stil bij nuttige clausules en de wijze van invoering, wijziging en stopzetting van dergelijke bedrijfspolicies.

Lab⁺: Van teamleider naar manager met Quinn
Opleiding

Lab⁺: Van teamleider naar manager met Quinn

Heb je onlangs promotie gemaakt? Koester je de ambitie om als leidinggevende door te groeien naar het volgende niveau, het management? Fantastisch nieuws. Maar ineens word je overvallen door een lichte vlaag van zenuwen. Een normale reactie die hoort bij het krijgen van meer verantwoordelijkheden.

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Outputmanagement

Resultaten, daar draait het om! Ontdek in de workshop op 10 februari 2022 hoe je met een nieuwe manier van leidinggeven – outputmanagement – focust op die resultaten.

HR kameracademie
Opleiding

Vind de perfecte werknemer

Hebben jouw medewerkers de nodige skills om te blijven meegroeien met je organisatie? Wil je die complexe vacature eindelijk eens invullen? Ontdek tijdens de opleiding op 24 februari 2022 hoe je de perfecte personeelsleden vindt.

Hr Leaders
Opleiding

Hr Leaders

Het Hr Leaders-traject creëert een lerend netwerk tussen hr directors uit binnen- en buitenland. Gedurende 4 sessies worden actuele hr-thema’s belicht via diverse praktijkcases uit inspirerende gastbedrijven.

HR kameracademie
Opleiding

Sociale inspectie

Wil je je onderneming voorbereiden op een sociale controle? Dan is dit je eerste stap! Ontdek in een infosessie op 22 maart 2022 hoe je je bedrijf organiseert om een inspectie vlotjes te doorstaan.

ING
SD  Worx