Lady Linn brengt ZOOmers ritme in ons Tuinfeest!

23/06/2017
TUINFEEST 2017

Kom op 23 juni naar ons Tuinfeest in Antwerpen! Schrijf snel in.

Ons Tuinfeest is zonder overdrijven een begrip en een vaste waarde bij Antwerpse en Wase ondernemers aan het begin van de zomer. Naast een klassieke maar gesmaakte formule van zomerse buffetten en steengoed netwerken, hebben we ook elk jaar een verrassend nieuwtje op het programma staan. En wát voor nieuwtjes kunnen we u dit jaar bieden!

U wordt met grandeur verwelkomd in het imposante en zonovergoten Atrium van het Elisabeth Center Antwerp waar u ook uw neus kan volgen naar de zomerse buffetten.
Op het fonkelnieuwe en gezellige Flamingoplein is het heerlijk toeven voor een gezellige babbel of om te klinken op een zalige zomer.

Maar de grootste verrassing is wellicht muziek! In de uitmuntende akoestiek van de nieuwe Koningin Elisabethzaal klinken zwoele noten eens zo zomers.
Dat wordt dus puur genieten tijdens een half uurtje muziek met een leading lady uit de Vlaamse muziekscene.  Lady Linn brengt zoomers ritme op ons Tuinfeest! Hier alvast een voorsmaakje


Overtuigd dat u niet mag ontbreken? Schrijf u dan nu in!


Vlot naar ons Tuinfeest? Raadpleeg www.kamereventbereiken.be en ontdek hoe u het Tuinfeest kan bereiken tijdens de werken aan de Leien.