Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

VCDO-uitreiking: netwerken met laureaten en nieuwe deelnemers

Na een jaar vol duurzame acties zetten we de laureaten van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen feestelijk in de bloemetjes. We verwelkomen daarnaast ook de nieuwe deelnemers, die aan de start van hun verduurzamingstraject staan. Zet de VCDO-uitreiking snel in je agenda. 

Een jaar lang werkten onze laureaten aan hun duurzame actieplan, en op 26 juni volgt de kroon op hun harde werk: onze VCDO-deelnemers ontvangen hun charter! Niet alleen een feestelijk slotpunt van een succesvol jaar, maar ook een prettige kennismaking met de nieuwe deelnemers.  

Kom netwerken met je collega-duurzaamheidsverantwoordelijken, ontdek welke acties ze ondernamen en laat je inspireren door boeiende keynotesprekers. Onderzoeker Björn Mestdagh (UAntwerpen) heeft het over zijn research rond SDG-engagement van bedrijven en de effecten ervan op het personeel. Kristof Eggermont en Yanaike Denoyelle van Econopolis belichten dan weer de kansen en de uitdagingen van het klimaat voor bedrijven. 

Voor de allereerste keer zijn we te gast bij een van onze eigen deelnemers. Aquafin verwelkomt ons voor een boeiende netwerkavond met een hapje en drankje in Bistr'eau, hun nieuwe cafetaria in Campus Aquafin. 

Praktisch

  • Voor wie? Voor VCDO-laureaten en nieuwe deelnemers. Om organisatorische redenen kunnen maximaal 3 personen van hetzelfde bedrijf deelnemen
  • Waar? Bistr'eau, Campus Aquafin - Dijkstraat 8, 2630 Aartselaar
  • Wanneer? 26 juni, vanaf 16.00 uur

Programma

  • 16.00 uur: Onthaal en introductie
  • 16.30 uur: Keynote door Björn Mestdagh (UAntwerpen): Onderzoek naar SDG-engagement bij ondernemingen en de effecten ervan op het personeel. 
  • 17.00 uur: Keynote door Kristof Eggermont en Yanaike Denoyelle (Econopolis): Klimaatschok: kansen en uitdagingen van klimaat voor ondernemers
  • 17.30 uur: Toelichting duurzaamheidsinspanningen Aquafin
  • 17.45 uur: Kennis- en ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers
  • 18.30 uur: Uitreiking voor de geslaagde VCDO-deelnemers
  • 19.00 uur: Netwerkreceptie

Contactpersoon

Sarah Verbeeck

Coördinator duurzaam ondernemen

Adres

Campus Aquafin
Dijkstraat 8
2630 Aartselaar

Wanneer

Prijs

Gratis, voor VCDO-laureaten en nieuwe deelnemers

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 19 juni via duurzaamondernemen.aw@voka.be. We vragen je om je engagement na te komen voor dit gratis evenement Een no-show of laattijdige afmelding is vervelend voor alle partijen. Een ingeschreven deelnemer mag zich steeds door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de activiteit te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.