Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Netwerkcarrousel XL: Editie Wakker Waasland

Derde editie van de grootste speeddate voor ondernemers

Op 28 mei is ’t Bau-huis weer dé plek om te vertoeven voor elke ondernemer. De derde editie van de Netwerkcarrousel XL is dan weer een krachtig netwerkmoment voor ondernemend Antwerpen-Waasland. Bij het krieken van de werkdag laten we jou kennismaken met een resem nieuwe gezichten.

Het concept van deze Netwerkcarrousel XL-editie van Wakker Waasland is eenvoudig. Op een uur tijd brengen we je met minstens tien nieuwe gesprekspartners in contact. Net zoals bij een blind date neem je plaats tegenover een andere deelnemer. Je krijgt elk twee minuten om je voor te stellen, eventuele opportuniteiten na te gaan en visitekaartjes uit te wisselen. Bij elke nieuwe ronde krijg je een nieuwe gesprekspartner. Na afloop kan je de gesprekken voortzetten bij een heerlijke koffie.

Maak jij er samen met ons de grootste speeddate voor ondernemers van die dit jaar plaatsvindt?

Programma

07.30 uur
Ontvangst

08.00 uur
Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Toelichting spelregels speeddate

08.10 uur
Start speeddate

09.15 uur
Einde speeddate
Vrij netwerkmoment

10.30 uur
Voorziene einde

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Adres

't Bau-huis
Slachthuisstraat 60
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden.

Beperkte capaciteit:
max. 2 personen per bedrijf.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan