Skip to main content
  • Nieuws

Nieuws

Eqip agency
Mechelen-Kempen
Nieuws

Mechelse starters over hun sprong in het ondernemerschap

Als het aan Dries en Arne ligt, zal Employer Branding nooit meer hetzelfde zijn. Geen saaie invulformulieren, standaard vacatureteksten of onpersoonlijke interacties. Maar wel opvallende visuals en straffe beeldspraak.

Shoow maakt inspirerende presentaties Matthias Cornette.
West-Vlaanderen
Nieuws

Shoow maakt inspirerende presentaties

Matthias Cornette (32) maakt met zijn Iepers bedrijf Shoow professionele en inspirerende presentaties in PowerPoint en Keynote. Hij mag onder meer MediaMarkt en de Pro League tot zijn klanten rekenen. “Veel mensen beseffen niet eens welke mogelijkheden er zijn.

The Moris Company tilt je hr-beleid naar hoger niveau Rachel De Rudder en Frédéric Van Damme.
West-Vlaanderen
Nieuws

The Moris Company tilt je hr-beleid naar hoger niveau

Frédéric Van Damme van The Moris Company in Brugge helpt bedrijven met een andere bril naar hun hr-beleid kijken. “De war for talent, die bestaat niet. Bedrijven moeten hun zoektocht naar medewerkers gewoon anders aanpakken en verder kijken dan de checklist op hun vacature.

Innomatic en Ikologik optimaliseren samen productieprocessen Tom Serru en Tom Piette.
West-Vlaanderen
Nieuws

Innomatic en Ikologik optimaliseren samen productieprocessen

Tom Piette van het Wevelgemse Innomatic, dat productieprocessen automatiseert, en Tom Serru van het Brugse Ikologik, dat via sensoren data verzamelt van die productieprocessen om ze te kunnen optimaliseren, slaan de handen in elkaar.

Swivvle zorgt voor licht in het donker Lien Degrauwe
West-Vlaanderen
Nieuws

Swivvle zorgt voor licht in het donker

Lien Degrauwe uit Wevelgem brengt met Swivvle een nieuw merk uit dat zwakke weggebruikers op een modieuze manier zichtbaar maakt in het donker. “Zonder Bryo StartUp had ik nooit zo snel zo’n uitgebreid netwerk kunnen uitbouwen.

Egon Gevaert lanceerde al 2 start-ups
West-Vlaanderen
Nieuws

Egon Gevaert lanceerde al 2 start-ups

Jonge ondernemer helpt bedrijven jonge doelgroepen te bereiken Amper 19 jaar oud is Egon Gevaert, en met Storything en Zoomers heeft hij al 2 succesvolle start-ups gelanceerd. Storything maakt websites waarop beleving en storytelling centraal staan.

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Hannes Careel en Aline Geldhof.
West-Vlaanderen
Nieuws

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven

“Start met je why” Het team Jong Ondernemen van Voka West-Vlaanderen begeleidt jonge, startende ondernemers bij elke levensfase van hun bedrijf. Wie even met begeleiders Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Aline Geldhof en Hannes Careel praat, merkt meteen dat ze dat met hart en ziel doen.

Meer dan 100 starters op officiële lancering Start-up Antwerp
Antwerpen-Waasland
Nieuws

Meer dan 100 starters op officiële lancering Start-up Antwerp

In een nokvol Hof van Liere in Antwerpen vond maandagavond ‘KICKSTART by Start-up Antwerp’ plaats. 130 startende ondernemers en zowat alle Antwerpse startersinitiatieven woonden de officiële lancering van dit nieuwe Antwerpse startersplatform bij.

Bryo klankbord voor jonge ondernemers
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Wil jij jouw ervaringen en expertise delen met starters?

Word klankbord voor Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen! Wil je een stukje van je tijd, talent en ervaring met de ondernemers van morgen delen? Heb je zin om start-ups te helpen met de realisatie van hun dromen?

flanders dealroom
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Vlaamse regering versterkt Vlaanderen als start-upnatie

Vlaams Minister-president Jan Jambon geeft samen met Flanders Investment & Trade een boost aan het Vlaamse start- en scale-up landschap. Vlaanderen moet duidelijker op de kaart gezet worden als een aantrekkelijke plek om een bedrijf op te starten, te laten groeien en om erin te investeren.

Rondags Consulting
Limburg
Nieuws

Ik had het idee dat ik het zonder mijn baas beter kon.

​​​​​​​Door in contact te komen met andere ondernemingen is het makkelijker om klanten te vinden. Het voordeel van Bryo is dat je leert en inzichten krijgt over het ondernemerschap terwijl je netwerkt. Het helpt mij om nieuwe kansen te grijpen, te groeien als persoon en om nieuwe mensen te leren kennen

Mental bv -  Simon Desmet
Limburg
Nieuws

Dé branding agency met grote ambities en knowhow die veel meer omvat dan “coole designs & witty taglines.

In het Bryo traject krijg je de kans om bij te leren en om gelijkgezinde ondernemers te ontmoeten. Als starter in het belangrijk dat je een community opbouwt. Deze community rijken ze je  aan binnen Bryo, daarnaast zijn de opleidingen zeker en vast relevent. Consider it done!

Jobsin
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Vlaamse Ardennen en Voka zetten in op werk in eigen streek

Ronse, Oudenaarde, Kruisem, Kluisbergen en Gavere lanceren het online vacatureplatform JobsIn. Samen met Voka Oost-Vlaanderen zetten ze op die manier massaal in om jobs in eigen streek zichtbaar en bekend te maken. Bij Samsonite gaven ze op 25 maart het startschot.

header
Vlaams-Brabant
Nieuws

Terugblik: geslaagde vlucht voor Vliegende Starters

We blikken terug op een meer dan geslaagde editie van Vliegendestarters. Locatie: de bussines seats in OH Leuven met uitzicht op een zonovergoten grasmat. Een event met als tagline 'Dromen, durven, doen!' Klinkt te mooi om waar te zijn?

ING
SD  Worx