Skip to main content

Nieuws

Joeri Stoop
Nieuws

Ga van start-up naar scale-up in zes stappen!

Als jonge start-up heb jij met succes de eerste levensfase van je onderneming doorstaan. Je maakt kans om jouw bedrijf te laten uitgroeien tot een (internationale) onderneming die veel jobs creëert.

Gama Putra
Nieuws

Starter in de kijker: Gama Putra (I LOVE Network)

Met ‘I LOVE Network’ verbindt Gama Putra via storytelling stadsbewoners/consumenten met hun stad en met lokale ondernemers. Zijn start-up biedt heel wat potentieel voor alle partijen.

Nikita
Nieuws

Inkopen van op afstand

Nikita Lathouwers: ondernemer, starter, durver. Middenin de coronacrisis nam ze de grote sprong in het diepe en zette ze haar eigen bedrijf ‘Shopplett’ op poten.

Voorjaarsbrochure 2021
Nieuws

Ontdek onze voorjaarsbrochure 2021

In deze voorjaarsbrochure 2021 hebben we onze expertise en ons aanbod georganiseerd rond alle managementdomeinen die er voor u en uw medewerkers toe doen.

Pitch & Match - 9 oktober
Nieuws

Pitch & Match - 9 oktober

Pitch & Match is een gratis netwerkmoment waar studenten, (pre)starters, start-ups en ervaren ondernemers elkaar vinden, helpen, versterken en mogelijk de eerste stappen zetten naar samenwerken.

JDI in de kijker
Nieuws

Binnenkijken bij … JDI

Omdat iedereen graag al eens binnenkijkt bij anderen, gaan we elke maand op bezoek bij een ondernemer met een kantoor dat uit de band springt.

Beeld
Nieuws

Antwerpse starters krijgen nu ook digitale coaching

Om beloftevolle starters nog beter te ondersteunen, versterkt Voka zijn begeleidingsprogramma Bryo ScaleUp met een digitaal luik.  Scale ups zijn jonge bedrijven met een marktrijp product die aan

Rudi Princen
Nieuws

Een software-speurneus voor de beste job match

Rudi Princen is al 25 jaar actief in IT en lanceerde Talentscored, een platform om snel high-performer-eigenschappen en belangrijke soft skills in cv’s te detecteren. Hij volgt het Bryo ScaleUp-traject. 

Ondernemen vanuit de passie om te helpen
Nieuws

Ondernemen vanuit de passie om te helpen

Locaties virtueel tot leven brengen, dat is wat Tim Leyn met zijn bedrijf Storygraaf doet. Zijn ondernemingsdrang ontstond vanuit de behoefte om mensen rondom hem te helpen.

De wijsheid van DCwise
Nieuws

De wijsheid van DCwise

Philippe Wingels en Jan Baert startten recent DCwise op. Hun slogan maakt meteen hun business duidelijk: ‘We help you transform your warehouse’.

ING
SD  Worx