Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk NextGen

Netwerk NextGen

Maak jij deel uit van de volgende generatie (overnemers) in een Vlaams-Brabants familiebedrijf? Of ben je van plan die stap te gaan zetten? Dan hoor je thuis in dit netwerk. Hier kom je samen met ondernemers in een gelijkaardige situatie als de jouwe. Je krijgt er praktische getuigenissen van succesvolle familiebedrijven die al een overname door de volgende generatie achter de rug heeft. Verder deel je kennis, ervaringen en uitdagingen en brengt een bezoek aan een inspirerend familiebedrijf. 

Doelgroep

Ondernemers die op het punt staan om in het familiebedrijf te stappen of een overname als volgende generatie achter de rug hebben. Exclusief toegankelijk voor leden van Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. 

Stuurgroep

Zin om een voortrekkersrol te spelen binnen dit netwerk? Stel je dan ook kandidaat om mee in de stuurgroep te zitten en bepaal mee de thema's die we aanpakken. 

Lidgeld 

Het lidgeld bedraagt €660,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen na een kick-off samen met de andere netwerken en communities op 17 september 2024. 

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Elisa Frias

Adviseur Ondernemerschap