Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals

Netwerk Multinationals 

Aan het hoofd van een Vlaams-Brabantse onderneming, deel uitmakend van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland en met een internationale aanwezigheid? Da’s ondernemen in een razendsnel evoluerende context. In dit netwerk komen bedrijfsleiders in contact met anderen in een gelijkaardige rol of business context voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling.

Samen weet je meer, wil het cliché. In dit netwerk ga je in dialoog over hoe Vlaamse vestigingen te behouden en uit te breiden in een mondiaal kader. Maar ook het management van komt aan bod. Zo inspireer je elkaar tot steeds beter leiderschap. En dat op een bijzonder laagdrempelige manier, vier keer per jaar. 

Doelgroep

Voor bedrijfsleiders die de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van de Vlaams-Brabantse onderneming dragen. De Vlaamse vestiging heeft minstens 50 medewerkers op de payroll staan. Het lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk en niet overdraagbaar. Exclusief toegankelijk voor leden van Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant.

Stuurgroep

Voorzitter: Marc De Baere (JSR Micro)
Leden bestuur: Frank Van Hille (DHL Ecommerce), Michael Vloeberghs (Derbigum)
 

Lidgeld 

Het lidgeld bedraagt €660,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen na een kick-off event met de andere netwerken en communities op 17 september 2024.

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Manager Ondernemingsrelaties