Skip to main content
Map
  • Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals

Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals 

Aan het hoofd van een Vlaams-Brabantse onderneming met buitenlandse wortels en een internationale aanwezigheid? Da’s ondernemen in een razendsnel evoluerende context. In dit netwerk vind je je ideale klankbord. Want iedereen hier is bedrijfsleider voor een multinational. 

Samen weet je meer, wil het cliché. Dat is zeker zo in dit netwerk. Je gaat in dialoog over trends in de wereld én de regio of inspireert elkaar tot steeds beter leiderschap. En dat op een bijzonder laagdrempelige manier, vier keer per jaar. 

Doelgroep

Exclusief toegankelijk voor leden van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, bedrijfsleiders die eindverantwoordelijkheid voor het beleid van de Vlaams-Brabantse onderneming dragen. De Vlaamse vestiging heeft minstens 50 medewerkers op de payroll staan. Het lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk. 

Lidgeld 

Het lidgeld bedraagt €590,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen.

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key account manager