Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk Bedrijfsleiders West-Brabant en Noordrand

Netwerk Bedrijfsleiders West-Brabant en Noordrand

Als bedrijfsleider loods je je kmo en je mensen elke dag door tal van uitdagingen. Dit netwerk brengt je samen met collega-bedrijfsleiders uit jouw regio. Mensen die net als jij weten wat het is om verantwoordelijkheid te dragen en beslissingen te nemen.  

In een ongedwongen sfeer wissel je vier keer per jaar kennis en ervaringen uit. Ideaal om even afstand te nemen, te reflecteren en elkaar te helpen groeien als bedrijfsleider. Op het zomerevent verbreed je dan weer je netwerk over regiogrenzen heen. 

Doelgroep

Enkel bedrijfsleiders van ondernemingen met minimum 5 en maximum 50 werknemers, die lid zijn van  Voka - Kamer van Vlaams-Brabant, kunnen toetreden. Lidmaatschap van het netwerk KMO-Eigenaars/Bedrijfsleiders is persoonlijk. 

Stuurgroep

Voorzitter: Koen De Dier (Vedefar)

Leden bestuur: Yves Desmet (D&D Isoltechnics), Igor Maertens (Elec DVC)

Lidgeld

Het lidgeld van het netwerk KMO Bedrijfsleiders bedraagt €590,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode zal het netwerk vier keer samenkomen.

 

Ik stel me kandidaat

Het netwerk Bedrijfsleiders Groot-Leuven en Hageland is momenteel in oprichting. Heb je goesting om hier je schouders mee onder te zetten? Contacteer dan Gaëlle Depré

Contactpersoon

Erika Liveyns

Relatiebeheerder West-Brabant