Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Community vastgoed

Community vastgoed

Is vastgoed je vak? Deze community is er voor elke ondernemer die expertise en ervaring wil uitwisselen. Netwerken staat dus centraal.  De vier jaarlijkse ontmoetingsmomenten serveren je telkens een inspirerende spreker op een vernieuwende of unieke locatie. 

Architectuur, omgeving, de visie van de bouwheer, samenwerkingen tussen stakeholders: aan invalshoeken geen gebrek. In deze community leg je de fundamenten van een stevig vastgoednetwerk. 

Voka - KvK Vlaams-Brabant faciliteert dit netwerk in een aangenaam, boeiend en innovatief kader op een thema-ondersteunende locatie die niet steeds voor het publiek toegankelijk is. In dit netwerk kom je in contact met anderen in gelijkaardige rol of business context voor diepere ervaringsuitwisseling en kennisdeling. 

Doelgroep

Dit exclusief netwerk is specifiek voor bedrijfsleiders of C-levels actief in de vastgoedwereld. De Vastgoed-community is enkel voor leden van Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant.

Lidgeld 

Lidmaatschap van de Vastgoed Community is persoonlijk en exclusief voor leden van Voka. Er mogen per bedrijf maximum twee leden deelnemen met het volgende profiel: directieleden en beslissingsnemers. Het deelnemend bedrijf is vastgoed-gerelateerd. 

Het lidgeld bedraagt €660,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen na een kick-off event met de andere netwerken en communities op 17 september 2024. Eventuele extra activiteiten of aanbod zal bijkomend gefactureerd worden 

Stuurgroep

Voorzitter: Jo Vingerhoeds (Matexi) 

Leden bestuur: Rik Liekens (Architeam), Ann Verresen (Structura Biz), Raf De Blay (Futurn), Caroline Franz (Matexi), Dirk De Loecker (Plan-Plus), Benoit Boon (ING)

Ik stel me kandidaat

In samenwerking met

Contactpersoon

Eric De Pessemier

Adviseur Belangenbehartiging regio Groot-Leuven - C-Valley, Deskundige Ruimtelijke Ordening, Community Vastgoed