Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk Bedrijfsleiders Hageland

Netwerk Bedrijfsleiders Hageland

Als bedrijfsleider van een bedrijf uit het Hageland met meer dan 100 werknemers loods je je onderneming en je mensen elke dag door tal van uitdagingen. Dit netwerk brengt je samen met collega-bedrijfsleiders uit jouw regio. Mensen die net als jij weten wat het is om verantwoordelijkheid te dragen en beslissingen te nemen. 

In een ongedwongen sfeer wissel je vier keer per jaar kennis en ervaringen uit. Ideaal om even afstand te nemen, te reflecteren en elkaar te helpen groeien als bedrijfsleider.  

Doelgroep

Enkel bedrijfsleiders van ondernemingen met minimum 100 FTE's, die lid zijn van Voka - Kamer van Vlaams-Brabant, kunnen toetreden. Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Hageland is persoonlijk. 

Stuurgroep

Zin om een voortrekkersrol te spelen binnen dit netwerk? Stel je dan ook kandidaat om mee in de stuurgroep te zitten en bepaal mee de thema's die we aanpakken.

Lidgeld

Het lidgeld van het netwerk Bedrijfsleiders Hageland bedraagt €660,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen na een kick-off event met de andere netwerken en communities op 17 september 2024.

 

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Gaëlle Depré

Relatiebeheerder Hageland