Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerk Vrouwelijke Bedrijfsleiders

Netwerk Vrouwelijke Bedrijfsleiders

Als vrouw aan het hoofd van een Vlaams-Brabantse onderneming? En zou je graag een klankbord willen waarin vrouwelijk ondernemerschap centraal staat? Dan zit je in dit netwerk gebeiteld.

In een ongedwongen sfeer wissel je vier keer per jaar kennis en ervaringen uit. Ideaal om even afstand te nemen, te reflecteren en elkaar te helpen groeien als bedrijfsleider.

Vrouwen die een kmo bezitten en/of leiden? Ze zijn met steeds meer, maar nog niet genoeg zichtbaar. . Vrouwelijk ondernemerschap is dus een thema dat nog flink wat duwtjes in de rug verdient om zich meer te tonen. Dit netwerk wil daar een stevige bijdrage aan leveren. 

Doelgroep

Ben je vrouw, kmo-eigenaar en/of -bedrijfsleider, met tussen de 5 en 50 medewerkers? Sluit je dan aan bij een netwerk waar je vier keer per jaar inspiratie krijgt om je als vrouwelijke ondernemer aan te moedigen.

Data

dinsdag 8 oktober van 11u30 tot 15u00

donderdag 7 november van 11u30 tot 15u00

dinsdag 11 februari van 11u30 tot 15u00

donderdag 15 mei van 11u30 tot 15u00

Stuurgroep

Voorzitter: Petra Meeus (Billycom)

Leden bestuur: Catherine Fernandes (Eurocaps), Sofie Paeps (HR One)

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €660,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen na een kick-off event met de andere netwerken en communities op 17 september 2024.

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder & Communicatie