Skip to main content
Map
  • Netwerk Vrouwelijke Bedrijfsleiders Groot-Leuven en Hageland

Netwerk Vrouwelijke Bedrijfsleiders Groot-Leuven en Hageland

Als vrouw aan het hoofd van een Vlaams-Brabantse onderneming? In dit netwerk vind je je ideale klankbord. Want in deze groep zit je samen met vrouwelijke bedrijfsleiders. 

Samen weet je meer, wil het cliché. Dat is zeker zo in dit netwerk. Je gaat in dialoog over trends of inspireert elkaar tot steeds beter leiderschap. En dat op een bijzonder laagdrempelige manier, vier keer per jaar. 

Vrouwen die een kmo bezitten en/of leiden? Ze zijn met steeds meer, maar nog niet genoeg zichtbaar. . Vrouwelijk ondernemerschap is dus een thema dat nog flink wat duwtjes in de rug verdient om zich meer te tonen. Dit netwerk wil daar een stevige bijdrage aan leveren. 

Doelgroep

Ben je vrouw, kmo-eigenaar en/of -bedrijfsleider in Groot-Leuven of het Hageland, met tussen de 5 en 50 medewerkers? Sluit je dan aan bij een netwerk waar je vier keer per jaar inspiratie krijgt en je als vrouwelijke ondernemer aan te moedigen.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €590,- excl. btw per werkingsjaar. Dit loopt van september t.e.m. juni. In deze periode zal het netwerk 4 keer per jaar samenkomen.

Ik stel me kandidaat