Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Community Voka golft

Community Voka Golft

Heb je naast een passie voor ondernemen ook een passie voor golf? Dan is de Community Voka Golft iets voor jou. De community verenigt ondernemende golfliefhebbers op regelmatige basis. Een passie voor de golfsport staat centraal in combinatie met zakelijke netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling. We spelen samen 18 holes en dit telkens in een Vlaams-Brabantse golfclub. 

Sportief netwerken voor golfliefhebbers - zo ontstaan de beste zakenrelaties.

Doelgroep

Zowel bedrijfsleiders als managers en leidinggevende zijn welkom in deze community. Exclusief toegankelijk voor de leden van Voka-Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. De kandidaat-leden dienen over een baanvaardigheidsbewijs te beschikken.

Stuurgroep 

Zin om een voortrekkersrol te spelen binnen dit netwerk? Stel je dan ook kandidaat om mee in de stuurgroep te zitten en geef vorm aan deze community.

Data

  • 20 september 2024 - Brabantse Golf vanaf 11u30 samen met Voka-KvK Mechelen-Kempen
  • 11 oktober 2024 - Winge Golf & Country Club vanaf 12u
  • 2 data in 2025 nog tba

Op het einde van elke golfnamiddag praten we na tijdens een etentje. 

Lidgeld 

Het lidgeld bedraagt  €660- excl. btw per werkingsjaar. Afhankelijk van de soort activiteit kan er eventueel een bijkomende kost aangerekend worden. Dit loopt van mei t.e.m. oktober. In deze periode komt het netwerk vier keer per jaar samen na een kick-off met de andere netwerken en communities op 17 september 2024.

Ik stel me kandidaat

Contactpersoon

Lies Vandiest

Coördinator Netwerken, Communities & Partnerships