Skip to main content

Management Assistant Day 2019

Psssst, het schijnt dat Voka – Kamer van Koophandel Limburg een dag voor management assistants organiseert in een tweesterrenrestaurant… Bovendien komt die roddeltante van een Nele Verrezen het weer eens uitleggen. Allez, ik heb het maar van horen zeggen! 

header MAD

De ‘wandelgangen’ zijn zonder twijfel de beste plaats voor een sappige roddel of een sensationele primeur. De vuile wc-pot, de liefdesaffaire of het verdwenen lunchpakket in de koelkast leidden al vaker tot twijfelachtige beschuldigingen.  

Nele Ver
Nele Verrezen schreef een roddelboek en deelt haar kennis. 

Roddeltante Nele

De gevolgen van roddelen op de werkvloer zijn weliswaar schadelijker dan we denken. Roddeltante Nele Verrezen van Marcells Journey schreef er een boek over en reikt op Management Assistant Day enkele tips en tricks aan waar management assistants meteen mee aan de slag kunnen. Ze zoomt in op de voedingsbodem en de drijfveren, maar kijkt ook naar de diverse rollen in een team. Hoe kan het systeem escaleren en wat zijn de effecten en gevolgen? 

Genieten in Slagmolen 

De wijze raad van Nele krijg je te verwerken tijdens een gastronomisch diner in het tweesterrenrestaurant Slagmolen. Dat zijn meteen twee vliegen in één (achter)klap!

Waarom moet je jouw management assistent inschrijven?

Management assistants zijn zonder twijfel dé sterren op de werkvloer! Ze zijn steeds vriendelijk, altijd behulpzaam en als niemand het weet, zal dit manusje-van-alles de klus wel klaren. Management Assistant Day is met andere woorden de ideale gelegenheid om je rechterhand in de bloemetjes te zetten. 

En dan moet je nu eens iets weten… 

Op het einde van de avond kiezen we de Management Assistant van het Jaar. Ook benieuwd wie dit jaar met de eer gaat lopen en Griet Vanrijkel (Cegeka) opvolgt?

Deze kandidaten zijn genomineerd:

mad

Een foto zegt meer dan 1.000 roddels!

Ben je nog steeds niet zeker van je deelname? Laat je dan overtuigen door de glimlachen van de management assistants die vorig jaar genoten van Management Assistant Day. Bekijk hier de foto's van de vorige editie.

collage mad
Vorig jaar verzamelden de managements assistants in een uitverkochte Slagmolen. 

Programma

18.00u

Ontvangst en welkomstwoord

19.00u 

Voorgerecht met kletskopjes

20.00u 

"Gekonkelfoes in organisaties, is het wel zo onschuldig als het lijkt?" door roddeltante  Nele Verrezen van Marcell's Journey.

20.30u 

Kakelvers hoofdgerecht

21.30u 

Bekendmaking "Management Assistant van het jaar"

22.00u 

Dessertenbuffet met konkelsoezen

Met de steun van: 

ttpe

MIH

maasmechelen village

Adres

Restaurant Slagmolen
Molenweg 177
3660 Opglabbeek

Wanneer

Prijs

125 euro p.p. (excl. BTW) voor leden* van Voka - KvK Limburg.
145 euro p.p. (excl. BTW) voor niet-leden van Voka - KvK Limburg.

*Is uw bedrijf lid van Voka, dan zijn alle medewerkers lid.

Voorwaarden

Uw annulatie dient ons uiterlijk donderdag 11 april 2019 te bereiken, zoniet blijven de kosten verschuldigd. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen, betaling na ontvangst van de factuur.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo