Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Plato Summer Vibes 2024

Kom jij mee klinken op de zomer? Kom op woensdag 26 juni de zomer inzetten in goed gezelschap! Ontmoet andere Platonisten en luister naar een inspirerende keynote.

 

Keynote spreker

Samenwerken is een van de moeilijkste zaken in iedere organisatie, zeker als je met heel wat sterke karakters, ego's en persoonlijke ambities in één groep zit. Rob Vliegen, bij het grote publiek beter bekend als Fly uit het Eén-programma Kamp Waes, zal ons hierover inspireren tijdens zijn keynote.

Rob startte zijn carrière bij de Special Forces in 1991. Een jongensdroom die uitkwam. Een job waar hij de eer en het genoegen heeft te werken met uitzonderlijke mannen én vrouwen. Zijn carrière gaf hem niet alleen inzicht in de mooie en minder mooie eigenschappen van de mens, maar leerde hem vooral dat je ieder probleem kunt overwinnen met het nodige doorzettingsvermogen. 

Contactpersoon

Joren Scheepers

Adviseur Plato

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Hasselt
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-peters/meters van Voka - KvK Limburg

Inschrijven is verplicht.

Bij annulatie na 20 juni wordt een no show fee aangerekend van €50.

Voorwaarden

Deelname is exclusief voor deelnemers aan een Plato-traject en Plato peters/meters van Voka - KvK Limburg.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.