Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Netwerkmissie Nieuw-Zeeland 2024

Netwerkmissie Nieuw-Zeeland 2024

Welkom op onze exclusieve, once in a lifetime reis naar Nieuw-Zeeland

Het land van adembenemende landschappen die rechtstreeks uit de epische wereld van Lord of the Rings lijken te komen. Voka Kamer van Koophandel Limburg neemt je mee op een onvergetelijke reis naar dit land vol natuurlijke wonderen, avonturen en culturele schatten. In dit kleine, maar opmerkelijke land kan je de diversiteit en schoonheid van alle continenten ervaren.

We beginnen met de bruisende metropool Auckland. Deze stad, gelegen aan de prachtige kust van het Noordereiland, verwelkomt je met zijn moderne flair en unieke ligging aan de kust. Maar dat is slechts het begin, want Nieuw-Zeeland heeft zoveel meer te bieden.

Reis verder met ons mee naar Rotorua, waar je wordt ondergedompeld in de mystiek van thermische bronnen, geisers en modderpoelen. De geur van zwavel hangt in de lucht terwijl je getuige bent van de ongelooflijke kracht van de aarde zelf. Maak kennis met de Maori-cultuur om een dieper begrip te krijgen van de geschiedenis en tradities van dit fantastische land.

Na Rotorua verplaatsen we ons naar Christchurch, een stad die bekend staat om zijn prachtige tuinen en heroplevende spirit na de aardbeving van 2011. Wandel door de schilderachtige straten, bezoek de botanische tuinen en ontdek de kunstzinnige vibe die deze stad zo uniek maakt.

Onze reis eindigt in Queenstown, waar we ten volle kunnen genieten van de betoverende schoonheid van het Zuidereiland. De omliggende fjorden en bergen met hun majestueuze pracht zullen je versteld doen staan.

Nieuw-Zeeland is meer dan alleen een land, het is een magische reis die langs ongerepte natuurlijke wonderen en culturele schatten leidt. We nemen je mee naar de hoogtepunten van Auckland, Rotorua, Christchurch en Queenstown en laten je kennismaken met de verborgen schatten die dit prachtige land te bieden heeft. 

Contactpersoon

Anja Hendrikx

Verantwoordelijke exportloket

Wanneer

Prijs

Prijs leden: €15.850,-
Prijs niet-leden: €23.775,-

Inschrijven kan enkel via dit inschrijfformulier.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.