Skip to main content

Jarige Bedrijven 2021

Hiep hiep hoera! Viert uw bedrijf dit jaar een jubileum? Dan zetten wij u graag in de bloemetjes! Reserveer nu uw certificaat en cadeaubox.

jarige bedrijven

 

Voka - Kamer van Koophandel Limburg en de Provincie Limburg willen alle jarige bedrijven graag feliciteren met hun jubileum in 2021*. Van harte bedankt aan zij die dag in dag uit een bijdrage leveren aan de Limburgse economie!

Viert u dit jaar een jubileum?

Dan willen we dit niet onopgemerkt laten voorbijgaan!
U ontvangt van ons een officieel certificaat en we doen er nog een mooie cadeaubox bovenop.

Hoe kan u dit ontvangen?

Bestel eenvoudig via de knop 'Inschrijven' en we leveren het aan huis. 

Let op! Vermeld in het veld 'opmerkingen' zeker het correcte leveradres en naam. Zo komt het certificaat en de cadeaubox op de juiste plaats terecht.

Actie Bedrijvig Limburg

Wil u uw jarig bedrijf extra in de kijker zetten en uw bedrijf toonbaar maken aan 5.000 andere ondernemers in Limburg? Schrijf dan nu in voor onze 'actie** voor jarige bedrijven'.

  • Bedrijvig Limburg, het maandblad van Voka - KvK Limburg, publiceert in juli een special voor onze jarige bedrijven. Hierin maken we ruimte voor uw jarig bedrijf! We sturen een fotograaf bij u ter plekke om uw pagina te voorzien van een mooie uitvergrote foto. Deze foto gecombineerd met uw bedrijfsgegevens en het aantal jaren dat uw bedrijf bestaat, gieten we samen in een mooie lay-out. De fotoreportage mag u bovendien blijven gebruiken op andere communicatiekanalen. Dit alles aan het tarief van 1.875 euro exclusief BTW.
  • U wenst meer exposure? Reserveer dan 2 pagina’s in deze editie van Bedrijvig Limburg. Dit aan het tarief van 2.900 euro exclusief BTW in plaats van 3.770 euro exclusief BTW. Aan de linkerkant plaatsen we een inhoudelijk artikel over uw bedrijf (publireportage), aan de rechterkant plaatsen we u paginagrote advertentie.

Wil u een nog uitgebreider pakket om uw bedrijf visibel te maken?
Word mediapartner van Voka - KvK Limburg. >> Klik hier voor meer info

Reserveer uw visibiliteit via kristien.put@voka.be

Contactpersoon

Liesbeth Peeters

Coördinator events

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voorwaarden

Meld ons als uw bedrijf jarig* is. Wij zorgen voor een attentie.

* opgericht in 2011, 2001, 1996, 1991, 1981, 1971, 1961, 1951, 1946, 1941, 1931, 1921, ...

** actie enkel voorbehouden voor leden van Voka - KvK Limburg

Let op! Vermeld in het veld 'opmerkingen' zeker het correcte leveradres en de naam van uw bedrijf. Zo komt het pakket op de juiste plaats terecht.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo