Skip to main content

Jarige Bedrijven 2022

Hiep hiep hoera! Viert jouw bedrijf dit jaar een jubileum? Dan zetten wij je graag in de bloemetjes! Reserveer nu jouw certificaat en cadeaubox.

jarige bedrijven voka limburg 2022

Voka - Kamer van Koophandel Limburg en de Provincie Limburg willen alle jarige bedrijven graag feliciteren met hun jubileum in 2022. Bedankt aan zij die dag in dag uit een bijdrage leveren aan de Limburgse economie!

Vier je dit jaar een jubileum?

Dan willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
Je ontvangt van ons een officieel certificaat en we doen er nog een mooie cadeaubox bij.

Hoe kan je dit ontvangen?

Bestel eenvoudig via de knop 'Inschrijven' en de cadeaubox en certificaat worden bij jou geleverd.
Let op! Vermeld in het veld 'opmerkingen' het correcte leveringsadres en naam. Zo komt het certificaat en de cadeaubox op de juiste plaats terecht.

“We ontwierpen bijzondere Voka-cadeauboxen die onze medewerkers persoonlijk zullen afgeven bij de bedrijven. We vinden het belangrijk om dicht bij onze leden te staan en dat willen we via deze weg nog eens benadrukken.”

Voorzitter Karin Van De Velde

Actie Bedrijvig Limburg

Wil je je jarig bedrijf extra in de kijker zetten en je bedrijf toonbaar maken aan 5.000 andere ondernemers in Limburg? Schrijf dan nu in voor onze actie Jarige Bedrijven.

  • Bedrijvig Limburg, het maandblad van Voka - KvK Limburg, publiceert in juli een special voor onze jarige bedrijven. Hierin maken we ruimte voor jouw jarig bedrijf! We sturen een fotograaf bij jou ter plekke om jouw pagina te voorzien van een mooie uitvergrote foto. Deze foto gecombineerd met jouw bedrijfsgegevens en het aantal jaren dat je bedrijf bestaat, gieten we in een mooie lay-out. De fotoreportage mag je bovendien gebruiken op andere communicatiekanalen. Dit alles aan het tarief van 2.075 euro exclusief BTW.
  • Wens je meer exposure? Reserveer dan 2 pagina’s in deze editie van Bedrijvig Limburg. Dit kan aan het tarief van 3.429 euro exclusief BTW in plaats van 3.810 euro exclusief BTW. Aan de linkerkant plaatsen we een inhoudelijk artikel over jouw bedrijf (publireportage), aan de rechterkant plaatsen we jouw paginagrote advertentie.

Wil je een nog uitgebreider pakket om jouw bedrijf visibel te maken?
Word mediapartner van Voka - KvK Limburg. >> Klik hier voor meer info

Reserveer jouw pakket via kristien.put@voka.be

Contactpersonen

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Serafien Bierwaerts

Coördinator events

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voorwaarden

Meld ons als jouw bedrijf jarig* is. Wij zorgen voor een attentie.

* opgericht in 2012, 2002, 1997, 1992, 1982, 1972, 1962, 1952, 1947, 1942, 1932, 1922,...

Dus jouw bedrijf is 10, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100,... jaar. 

Actie enkel voorbehouden voor leden van Voka - KvK Limburg

Let op! Vermeld in het veld 'opmerkingen' zeker het correcte leveringsadres en de naam van jouw bedrijf. Zo komt het pakket op de juiste plaats terecht.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo