Skip to main content
Hugo Geuens Sopraco Voka Plato
Nieuws

30 jaar Plato - een terugblik met peter Hugo Geuens

Plato is al 30 jaar lang Voka’s lerend netwerk bij uitstek. Ondernemers leren bij van anderen om hun eigen onderneming verder te kunnen uitbouwen. Plato-peter Hugo Geuens draait al bijna tien jaar mee. Een terugblik. 

Kris Vallons Plato Voka
Nieuws

Kris Vallons raadt aan oogkleppen te openen: “Deelname aan Plato is een ontzettend verrijkende wisselwerking”

Zes jaar geleden startte Kris Vallons een nieuw avontuur: een vrachtschip ombouwen tot een fantastische belevingsruimte. Als ondernemer haalt Kris veel voldoening uit het faciliteren van catering. Binnen Plato heeft hij vooral veel opgestoken over sales & marketing.

Dewi Van De Vyver Flow Pilots Voka Plato
Nieuws

Dewi Van De Vyver: "In Plato is het fijn afstemmen onder gelijken"

Dewi Van De Vijver is CEO van Flow Pilots en leading lady op het vlak van digitale informatie. Haar energie haalt ze uit en stopt ze graag in een van de vele Plato-trajecten die ze al gevolgd heeft. Haar motto? When you’re tired, learn to rest, not to quit. 

François Thoen met zijn vrouw Linda en hun drie kinderen
Nieuws

François Thoen kijkt terug op 20 jaar Plato

Wie Plato zegt, zegt François Thoen. Na 20 jaar opeenvolgende trajecten zet de zaakvoerder van Groep Thoen, officiële verdeler van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, SEAT en Škoda er een punt achter.

Drisagbezoek
Nieuws

Op bezoek bij familiebedrijf Drisag Office Inspirators

Het is donderdag 17 juni, een dag waar we naar hebben uitgekeken want na een periode van online bedrijfsbezoeken en rondleidingen konden we eindelijk nog eens in real life samenkomen om op bezoek te gaan in een Kempense onderneming.

Mieke
Nieuws

‘Plato leert ondernemers in oplossingen denken’

Mieke Frijters van ATF wegenbouw nam al 10 keer deel aan Plato. Ondertussen is ze Plato-meter en deelt ze haar ervaringen met jongere generaties: ‘Ik hou van jonge ondernemers want van hen kan ik veel leren.

Charles Cattoir Primalof
Nieuws

“Plato is mijn gepersonaliseerd leerproces”

Anderhalf jaar geleden nam Charles Cattoir als twintiger witloofteler Primalof uit Balegem over. “Een bedrijf van 40 mensen leiden is als jonge ondernemer niet evident. In Plato vind ik een klankbord van gelijkgestemden terug om snel aan ervaring te winnen.”

Birte Kooken
Nieuws

Team- en HR-coach Birte Kooken is een tevreden Plato-ambassadeur: “Je komt telkens met nieuwe inzichten uit een sessie”

Met een HR-achtergrond binnen de bedrijfswereld en voor de overheid voelde Birte Kooken het ondernemerschap kriebelen. Vandaag begeleidt en coacht ze individuele werknemers en teams. In mooie tijden kan dat op hun subliem ingerichte vrachtschip in Wilsele.