Skip to main content
Map

Voka Plato

foto young leadership
Oost-Vlaanderen
Traject

Plato Young Leadership

Heb je als startend ondernemer al enkele medewerkers in dienst en wil je je toeleggen op hoe je jouw leiderschapsskills verbetert? Stoot je als zaakvoerder ook op nieuwe uitdagingen door jouw recente groei? Dan is het Plato-traject Young Leadership op maat van jouw uitdagingen.

Prijs

1.350 euro 

platogroep
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Algemeen Management

Een stevig klankbord, veel inspiratie, nieuwe trends ontdekken ... dat en nog veel meer mag je verwachten van het lerend netwerk Plato Algemeen Management.

Prijs

€2350 (excl. btw)

teaser wintervibes
Limburg
Netwerking

Plato Wintervibes 2023

Beste Platonist Om 2023 in alle gezelligheid af te ronden, nodigen wij jou graag uit op onze Plato Wintervibes! Hef samen met ons het glas op de Wintervibes, het Plato-event waar alle groepen elkaar ontmoeten.

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-p/meters van Voka - KvK Limburg

Gelieve op voorhand in te schrijven

 

No-show fee: €50,00

Plato Next Generation 2024
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Next Generation 2024

Plato biedt een ondersteunend netwerk voor opvolgers in familiebedrijven die zich voorbereiden op een generatiewissel, waarbij zij inspiratie en begeleiding krijgen bij de cruciale stappen in dit proces.

Prijs

€ 1000 excl. btw
 

Plato Fashion 2022-2023
Antwerpen-Waasland
Traject

Groei jouw modelabel met Plato Fashion!

Ben je een mode-ondernemer die vooruit denkt?  Iemand die uitdagingen omarmt en meerwaarde wil creëren voor jouw merk? Welkom bij Plato Fashion, het traject voor modelabels met ambitie die samen willen groeien door te leren van elkaar en ervaren experts in een vertrouwde omgeving.

Prijs

€1000 excl. btw

Algemeen Management Waasland 2024-25
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Algemeen Management Waasland 2024-2025

Een stevig klankbord voor Wase kmo-ondernemers en een netwerk voor 't leven: dat belooft deze Plato Algemeen Management jou. Haal jij ook zoveel inspiratie uit verhalen van collega-ondernemers? Niet gek, want jullie botsen natuurlijk op gelijkaardige uitdagingen.

Prijs

€2350 (excl. btw)

Plato Advanced Kempen
Mechelen-Kempen
Traject

VOLZET - Plato Advanced Kempen

Wil jij als ervaren ondernemer werken aan jouw bedrijf? Wil je ontdekken hoe andere ondernemers omgaan met uitdagingen tijdens het ondernemen? In Plato Advanced brengen we mature ondernemers (minstens 15 jaar ervaring) samen om kennis en ervaringen te delen en krijg je inzichten en tools om verder te bouwen aan jouw bedrijf.

Prijs

€ 1000 excl. btw
 

Voka offsite
Oost-Vlaanderen
Traject

Voka Offsite Insights

Met Offsite Insights doen wij een nieuwe wind waaien. We halen je weg uit je routine, maar omkaderen je met een team van experts en gelijkgestemde ondernemers. Zo creëren we de perfecte omgeving om in alle vertrouwen te werken aan jouw strategisch plan voor de komende jaren.

Prijs

Zie activiteit

 Plato Retail
Antwerpen-Waasland
Traject

Plato Retail

Werk aan de winkel: Plato Retail houdt jouw zaak concurrentieel. Snel inspelen op veranderingen en bijblijven bij de laatste trends, is cruciaal voor je onderneming. Met Plato Retail vind je een klankbord om de toekomst van je zaak te verzekeren.

Prijs

€1175 (excl. btw)

 

 

Plato Nextgen
Limburg
Activiteit

Plato Nextgen

Ben je opvolger binnen het familiebedrijf? Ben je recent actief geworden in het bedrijf? Heb je nood aan een klankbord? Deel kennis en ervaring met gelijkgestemden en groei als ondernemer.

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Familiebedrijf met generaties
Antwerpen-Waasland
Netwerking

Plato Next Generation

Sta jij klaar om het familiebedrijf over te nemen? Of zit je al middenin de transitie? Plato Next Gen helpt je met alle vragen die op je afkomen. Een klankbord van en voor de volgende generatie ondernemers.

Plato Trends 2024-2025
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Trends 2024

Inflatie en hogere loonkosten, nieuwe generaties op de werkvloer, vergrijzing, Artificial Intelligence, electrificatie en duurzaamheid, … Allemaal belangrijke macro trends waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt. Tel daar nog eens de impact van het politieke beleid bij en je kan alleen maar concluderen dat ondernemers voor grote uitdagingen staan.

Prijs

€ 1000 excl. btw