Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Plato - Leiderschap

Plato - Leiderschap

Wil je jouw leiderschapsstijl ontdekken en begrijpen hoe je deze kan inzetten om betere resultaten te realiseren? Dan is Voka Plato vast iets voor jou!

Heb je nood aan een omgeving waarin je op een vertrouwelijke manier ervaringen kan delen met andere ondernemers of kaderleden rond leiderschap? Lees dan snel verder!

Peterschapsproject

Binnen Voka Plato begeleiden doorwinterde kaderleden uit grote bedrijven of bedrijfsleiders van KMO's, vaste groepen ondernemers gedurende 1 jaar. Zij stimuleren en ondersteunen de groep om zoveel mogelijk ervaringen uit te wisselen.

Professionaliseren

Voka Plato biedt je de mogelijkheid om als ondernemer of kaderlid jouw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en jouw leiderschapsstijl te leren kennen. Op een interactieve manier deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers en kaderleden met de bedoeling maximaal in te zetten op je talenten en persoonlijke groei.

De noden, behoeften, knelpunten en concrete vragen van de groepsleden vormen het uitgangspunt om de 10 sessies een invulling te geven. Jij bepaalt dus samen met je collega-deelnemers welke thema’s inzake leiderschap er aan bod komen.

Mogelijke thema’s 

Mogelijke topics zijn: leiderschapsstijlen, omgaan met conflicten, feedback geven, delegeren, communicatie, plannen en organiseren, moeilijke gesprekken, changemanagement, procesbeheer, operational excellence, lean, …

In totaal komen we 12 keer samen per jaar (1x per maand):

  • 1 kick off waarop de data en thema’s bepaald worden
  • 9 inhoudelijke sessies
  • 2 collectieve sessies met alle Vlaams-Brabantse Platonisten (keynote + netwerk en diner)

We komen steeds na de werkdag samen. De exacte timing is ook met de groep te bepalen maar is +/- van 18 u. tot 21u. De sessies gaan fysiek door bij de deelnemende bedrijven, we beogen een 15-tal deelnemers. 

Praktisch

  • Alle deelnemers, medewerkers en experten aan dit traject ondertekenen een NDA.

logo

 

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Adviseur Plato - Groei, Opvolging & Overname

Adres

Kasteel Ter Ham
De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wanneer

Prijs

€1000
(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Gezien ondersteuning van de Vlaamse overheid is geen kmo-portefeuille van toepassing.

Dyls februari2024
Proximus