Skip to main content
Map
Voka Bryo-podcast: Mentaal welzijn
West-Vlaanderen
Nieuws

Voka Bryo-podcast: Mentaal welzijn

Tijdens onze allereerste Bryo-podcast (i.s.m. ConXioN) zoomden we met vijf Bryonisten in op het thema ‘mentaal welzijn’. Jef Willems nam de professionele begeleiding voor zijn rekening.

Matthias Thijsen brengt verhalen van sporters in beeld
Mechelen-Kempen
Nieuws

Matthias Thijsen brengt verhalen van sporters in beeld

Matthias Thijsen is één van die gelukkige mensen die van zijn hobby zijn beroep kon maken. Sinds begin 2022 creëert hij met zijn bedrijf Vamos Studios content – foto’s en video’s – om voornamelijk sportprojecten in de spotlight te zetten.

foto
Mechelen-Kempen
Nieuws

Starters zorgen voor 8.681 nieuwe jobs in Mechelen en Kempen

In vijf jaar tijd hebben startende ondernemers in Mechelen en Kempen 8.681 jobs gecreeërd. Dat blijkt uit een nieuwe analyse van Voka Mechelen-Kempen. De nieuwe ondernemingen zijn ook robuust. Zeven op de tien ondernemingen die 5 jaar geleden zijn opgestart, zijn vandaag nog actief.

Tim huybrechts, Zaakvoerder van Puzzlup
Antwerpen-Waasland
Ledenverhaal

‘Als digital native kan ik traditionele merken domineren’

Losse puzzelstukjes geduldig bij elkaar leggen kan ook figuurlijk gesproken tot mooie resultaten leiden, zo bewijst Tim Huybrechts van Puzzlup. Met zijn handige puzzelmatten die fervente puzzelaars het leven makkelijker maken, doet hij zelfs internationaal gouden zaken.

“Als starter moet je sowieso Voka Bryo doen”
Mechelen-Kempen
Nieuws

“Als starter moet je sowieso Voka Bryo doen”

Na een dagje ondernemen en keihard werken overdondert Voka Bryo je niet met een hoop nieuwe businessmodellen, frameworks of een typische verkoopsopleiding. “We zijn geen avondschool of opleidingsinstituut”, legt Mathias Teuwen uit.

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Hannes Careel en Aline Geldhof.
West-Vlaanderen
Nieuws

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven

“Start met je why” Het team Jong Ondernemen van Voka West-Vlaanderen begeleidt jonge, startende ondernemers bij elke levensfase van hun bedrijf. Wie even met begeleiders Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Aline Geldhof en Hannes Careel praat, merkt meteen dat ze dat met hart en ziel doen.

Bryo klankbord voor jonge ondernemers
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Wil jij jouw ervaringen en expertise delen met starters?

Word klankbord voor Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen! Wil je een stukje van je tijd, talent en ervaring met de ondernemers van morgen delen? Heb je zin om start-ups te helpen met de realisatie van hun dromen?

Rondags Consulting
Limburg
Nieuws

Ik had het idee dat ik het zonder mijn baas beter kon.

​​​​​​​Door in contact te komen met andere ondernemingen is het makkelijker om klanten te vinden. Het voordeel van Bryo is dat je leert en inzichten krijgt over het ondernemerschap terwijl je netwerkt. Het helpt mij om nieuwe kansen te grijpen, te groeien als persoon en om nieuwe mensen te leren kennen

Mental bv -  Simon Desmet
Limburg
Nieuws

Dé branding agency met grote ambities en knowhow die veel meer omvat dan “coole designs & witty taglines.

In het Bryo traject krijg je de kans om bij te leren en om gelijkgezinde ondernemers te ontmoeten. Als starter in het belangrijk dat je een community opbouwt. Deze community rijken ze je  aan binnen Bryo, daarnaast zijn de opleidingen zeker en vast relevent. Consider it done!

Bryo StartUp
West-Vlaanderen
Nieuws

Wil jij jouw ervaringen delen met starters?

Word klankbord voor Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen Wil je een stukje van je tijd, talent en ervaring met de ondernemers van morgen delen? Heb je zin om start-ups te helpen met de realisatie van hun dromen?