Plots staat de media voor de deur! Crisiscommunicatie

15/01/2019

Als bedrijfsleider wil je op alles voorbereid zijn. Een defect product, een intern ongeval, een fraudegeval, een staking... Er zijn evacuatieplannen, preventiediensten, EHBO-opleidingen… maar staat crisiscommunicatiemanagement op jouw agenda? Een crisis kan in de kortste tijd breed uitgesmeerd worden en het imago van je bedrijf beschadigen. In deze interactieve opleiding ga je na hoe je als bedrijf kan reageren op een crisissituatie en welke valkuilen je het best vermijdt bij interviews met de pers en de media.

Programma

In de sessie zal Bob Vermeir aan de hand van vele voorbeelden tips distilleren waarmee je direct aan de slag kan. Je leert hoe de media werken en hoe je je best voorbereidt op een mogelijke crisis. 

Trainer

Bob Vermeir is communicatiemanager en woordvoerder van de VRT. Daarvoor was hij meer dan 20 jaar journalist en eindredacteur van verschillende programma’s van de VRT-Nieuwsdienst. Hij werkte voor Het Journaal, Terzake, Koppen, Café Corsari en De Ochtend (op Radio 1). 

Doelgroep

Managers, bedrijfsleiders, leden van het directiecomité, communicatie- en pr-verantwoordelijken, woordvoerders, juridische medewerkers en risk managers.

Meer info?

margot.vandermeulen@voka.be of 0499/ 23 48 54