Skip to main content
opleiding vb

Plots staat de media voor de deur! Crisiscommunicatie

Als bedrijfsleider wil je op alles voorbereid zijn. Een defect product, een intern ongeval, een fraudegeval, een staking... Er zijn evacuatieplannen, preventiediensten, EHBO-opleidingen… maar staat crisiscommunicatiemanagement op jouw agenda? Een crisis kan in de kortste tijd breed uitgesmeerd worden en het imago van je bedrijf beschadigen. In deze interactieve opleiding ga je na hoe je als bedrijf kan reageren op een crisissituatie en welke valkuilen je het best vermijdt bij interviews met de pers en de media.

Programma

In de sessie zal Bob Vermeir aan de hand van vele voorbeelden tips distilleren waarmee je direct aan de slag kan. Je leert hoe de media werken en hoe je je best voorbereidt op een mogelijke crisis. 

Trainer

Bob Vermeir is communicatiemanager en woordvoerder van de VRT. Daarvoor was hij meer dan 20 jaar journalist en eindredacteur van verschillende programma’s van de VRT-Nieuwsdienst. Hij werkte voor Het Journaal, Terzake, Koppen, Café Corsari en De Ochtend (op Radio 1). 

Doelgroep

Managers, bedrijfsleiders, leden van het directiecomité, communicatie- en pr-verantwoordelijken, woordvoerders, juridische medewerkers en risk managers.

Meer info?

margot.vandermeulen@voka.be of 0499/ 23 48 54

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Leden: € 165
Niet-leden: € 290

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Bespaar tot 40% van je investering via kmo-portefeuille.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

inschrijven voor deze infosessie kan via inschrijvingen.vb@voka.be of via de oranje inschrijfknop.

ING
Proximus
SD Worx
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad