Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Next-level LinkedIn: Hands-on training voor effectieve sales en impactvolle content
Voka Opleiding

Next-level LinkedIn: Hands-on training voor effectieve sales en impactvolle content

Digitalisering, IT & Technologie
  • Hybride

Wil je jouw professionele netwerk uitbreiden, je salesvaardigheden aanscherpen en waardevolle content delen op LinkedIn? Dan is deze opleiding geknipt voor jou.

In vier sessies ga je aan de slag om jouw LinkedIn-presence te versterken en je te helpen bij het bereiken van zakelijk succes.

Wat mag je verwachten?

Sessie 1 (Online): Hybride sales en LinkedIn - Jouw persoonlijke merk

Leer de basis van een sterk LinkedIn-profiel, inclusief visuele en tekstuele elementen. Ontdek hoe je jouw profiel SEO-proof maakt en implementeer handige prompts, inclusief het gebruik van ChatGPT. Na deze sessie heb je de kans om hands-on aan je profiel te werken en de resultaten te bespreken. 

Sessie 2 (Online): Netwerken - De sleutel tot succes

Leer effectief te netwerken op LinkedIn met verschillende strategieën om je netwerk uit te breiden. Ontdek hoe je slechts 15 minuten per dag kunt besteden aan online netwerken, wat essentieel is voor succes. Tijdens een hands-on workshop kun je 15 minuten lang oefenen met netwerken en is er ruimte voor een Q&A-sessie. 

Sessie 3 (in Leuven): Posten met impact - Meester in content marketing

Ontdek hoe je waardevolle content creëert en effectief verkoopt via LinkedIn. Leer variatie aan te brengen in je LinkedIn-posts, begrijp hoe het LinkedIn-algoritme werkt en krijg tips voor het opstellen van de perfecte post. Daarnaast worden salesstrategieën, het gebruik van ChatGPT voor contentideeën en sales hacks voor LinkedIn besproken, gevolgd door een Q&A-sessie en netwerkmoment. 

Sessie 4 (Online): Sales navigator - Een dagelijkse sales routine

Maak kennis met Sales Navigator, dé premium formule voor sales binnen LinkedIn. Leer het verschil tussen een gratis LinkedIn-account en een betalende Sales Navigator premium, krijg een rondleiding in het platform en ontdek efficiënte manieren om het in te zetten voor prospectie en relatiebeheer. 

Over de lesgever

Tom Baeten, oprichter van Winger Academy, deelt zijn uitgebreide kennis en expertise na een succesvolle carrière van 25 jaar in sales en marketing. Met meer dan 5.000 deelnemers en honderden bedrijven die zijn opleidingen hebben gevolgd, integreert Tom nu AI-technologie in de processen van Winger Academy, waardoor deelnemers kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LinkedIn en sales. 

Tom Baeten

Met de steun van

Contactpersoon

Laurens Vanbets

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

Kantoor Voka - KvK Vlaams-Brabant
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

€660 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus