Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Van software-selectie tot succesvolle implementatie

Wil je de juiste keuzes maken als het gaat over bedrijfssoftware? Tijdens deze opleiding krijg je alle info over de functionaliteiten van bedrijfssoftware (ERP, CRM, ... ) en zijn randtoepassingen, en over hoe je de selectie ervan in goede banen kunt leiden. 

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijfsprocessen te automatiseren en te verbinden?

Wil je je organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler maken?

Wil je weten hoe je de juiste bedrijfssoftware (ERP, CRM,... ) selecteert? 

Je leert in deze opleiding bij over de functionaliteiten van bedrijfssoftware, maar je leert ook hoe je je eigen IT-architectuur in vraag kunt stellen, welke processen hierin geïntegreerd kunnen worden en hoe je productcomplexiteit (verschillende configuraties) hierin kunt verwerken. Ook gaan we dieper in op het menselijk aspect verbonden aan een digitaal implementatietraject en brengen we best practices aan die je kan meenemen naar uw eigen bedrijfscontext. 

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor het selecteren of implementeren van bedrijfssoftware, of je nu een zaakvoerder, een manager, een IT’er of een medewerker bent . Deze opleiding is ook geschikt voor alle sectoren waarin kmo's actief zijn. Productie, diensten, bouw, logistiek of een andere sector: wij voorzien relevante voorbeelden en cases die aansluiten bij jouw branche en situatie.

Programma

Sessie 1 - woensdag 22 mei: Welke bedrijfssoftware bestaat er en hoe maak ik mijn keuze voor de juiste tools? Hoe past bedrijfssoftware in de strategie van je bedrijf? 

Sessie 2 - woensdag 29 mei: Welk traject dien je te doorlopen, van software-selectie tot de opstart van implementatie bedrijfstools?

Sessie 3 - woensdag 5 juni: Wat zijn de best practices en aandachtspunten tijdens het implentatietraject en hoe ga je om met verandering?

Bij elke sessie wordt lunch voorzien. 

De sprekers

Deze opleiding wordt voorzien door Deloitte. Je leert bij van Partner Bruno Peelaers, Manager Strategy & Performance Celine Rolly en Director HR & Outsourcing Kim De Smedt.

Met steun van

Contactpersoon

Laurens Vanbets

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

€ 550
(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus
Dyls februari2024