Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • B2B klanten vinden in nieuwe tijden

B2B klanten vinden in nieuwe tijden

Van slim prospecteren tot closen in 2025

Wegens groot succes organiseren we een nieuwe editie van deze verkoopopleiding. 

Van schaalbare prospectie systemen tot de laatste nieuwe closing technieken. Het effect van social selling & AI tools die jou assisteren tijdens jouw verkoopproces. Maar ook de nieuwste cold-calling & e-mailing scripts die  resulteren in afspraken met nieuwe klanten. Kortom, alles wat een succesvolle verkoper nodig heeft in B2B sales. Daarover vertellen sales-experten Michael Humblet & Jorik Van den Bosch jou gedurende 3 dagen op een hands-on manier alles. 

Tijdens deze 3-daagse opleiding leren Michael Humblet & Jorik Van den Bosch de knepen van het vak. Samen hielpen ze al meer dan +800 groeiende bedrijven op de juiste weg en nu is het jouw beurt. Ze stelden speciaal een best-off training met drie luiken samen.

Programma

Sessie 1: Dé cold outreaching fundamentals van 2025
 • Leer doeltreffende scripts voor cold calls en e-mails die resulteren in afspraken met klanten.
 • Ontdek de nieuwste trends in social selling & lead nurturing: hoe warm je potentiële leads op en hoe gebruik je LinkedIn als in- en outbound sales tool?
 • Leer je welke tools je kan gebruiken om leads te genereren en te verrijken met relevante data.
   
Sessie 2: Dé ultieme sales pitch & Sales Cadences
 • Hoe maak je een salespitch die klanten overtuigt om met jou in zee te gaan.
 • Hoe definieer je sequenties van acties (sales cadences) die nodig zijn om potentiële klanten warm te maken om een afspraak te maken.
 • Hoe stem je deze sales cadences af op jouw verschillende doelgroepen?
   
Sessie 3: Closing en AI-tools in 2025
 • Met welke technieken kan ik meer deals closen? Michael & Jorik vertellen jou wanneer je een offerte mag sturen, hoe je ervoor zorgt dat klanten voor jou kiezen en niét voor jouw concurrent, en hoe je jouw prijs communiceert.
 • Ontdek via demo’s allerlei AI-tools die jou assisteren tijdens jouw verkoopproces.
   

Voor wie?

Deze training is ideaal voor iedereen die betrokken is bij B2B sales, van sales managers en business development professionals tot ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien door effectievere verkoopstrategieën.

Over de trainers

 

Michael Humblet is een meesterverteller over sales op internationale conferenties. Hij is oprichter van School of Sales en heeft met Chaomatic.com meer dan duizend bedrijven geholpen om op te schalen. Al die kennis deelt hij met plezier in zijn Sales Acceleration Show en in zijn twee boeken: Nobody Knows You en Why Now.

Jorik Van den Bosch is een expert op vlak van cold outreaching & customer acquisition. Hij heeft ervaring met complexe en lange B2B sales trajecten en het opzetten van pilots met grote multinationals. Vandaag coacht en begeleidt hij bedrijven in het opzetten van een duurzame salesstructuur en het implementeren van de nieuwste methodieken en tools.

Eerst de basics?

In onze infosessie op 10 september krijg je een gratis voorsmaakje van deze driedaagse opleiding met Michael Humblet & Jorik Van den Bosch.

Ontdek de gratis infosessie opleiding

vlaio

Contactpersoon

Eveline Jespers

Adviseur Ondernemerschap

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€660

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus

Contactpersoon

Eveline Jespers

Adviseur Ondernemerschap

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€660

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus