Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Dé ultieme B2B verkooptraining: van prospectie tot closing in 2024

Dé ultieme B2B verkooptraining: van prospectie tot closing in 2024

B2B sales mastery - 3 daagse training

Ben je klaar om je B2B-verkoopstrategieën te optimaliseren? 

Verken de kunst en wetenschap van modern verkopen in onze 3-daagse intensieve training. Van schaalbare prospectiesystemen tot de nieuwste closingtechnieken, en alles daartussen: ontdek hoe je effectief verkoopt via kanalen zoals LinkedIn, meester wordt over cold-calling scripts, en een onweerstaanbare sales pitch creëert die klanten omzet.

Na een overweldigend succes vorig jaar, brengen Michael Humblet & Jorik Van den Bosch opnieuw een niet te missen reeks sessies over B2B-verkoop. 

Wat houdt deze 3-daagse B2B Sales Mastery training in?

  • Leer van experts: Krijg directe inzichten en begeleiding van Michael Humblet & Jorik Van den Bosch, twee vooraanstaande figuren in de salesindustrie.
  • Hands-on aanpak: De training gaat verder dan alleen theorie; het biedt praktische tips, tricks en oefeningen die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse salesactiviteiten.
  • Diepgaande verkenning van B2B Sales in 3 sessies (zie programma hieronder)
  • Verbeter je verkoopresultaten: Rust jezelf uit met de nieuwste inzichten en strategieën om je conversieratio's te verhogen, effectiever te prospecteren, en succesvolle deals te sluiten.

Programma

Sessie 1: Dé cold outreaching fundamentals van 2024

In deze sessie leer je hoe je een doeltreffende cold e-mail opstelt, hoe je iemand benadert via LinkedIn en welk script je best volgt voor een cold call.

Tevens bekijk je het concept rond social selling via LinkedIn: hoe word je gevonden? Hoe maak je de juiste content voor jouw doelgroep? Hoe maak je een high converting LinkedIn post om nieuwe klanten aan te trekken? 

Je leert welke online tools jou kunnen helpen rond lead generation, lead scoring, automation, lead enrichment & lead nurturing. 

Sessie 2: Dé ultieme sales pitch & Sales Cadences

Hoe maak je een doeltreffende sales pitch?  Wat zijn sales cadences en hoe gebruik je deze in jouw bedrijf? 

In deze sessie leer je tevens technieken en tips om er bovenuit te steken: Michael en Jorik tonen jou aan de hand van succesvolle use cases hoe je ervoor kan zorgen dat je gezien wordt bij nieuwe klanten. 

Sessie 3: Closing in 2024

In deze sessie leer je technieken om meer deals te closen. Michael & Jorik vertellen jou wanneer je een offerte mag versturen, hoe je ervoor kan zorgen dat klanten voor jou kiezen en niét voor jouw concurrent, en hoe je jouw prijs communiceert. 

Voor wie?

Deze training is ideaal voor iedereen die betrokken is bij B2B sales, van sales managers en business development professionals tot ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien door effectievere verkoopstrategieën.

Over de trainers

 

Michael Humblet is een meesterverteller over sales op internationale conferenties. Hij is oprichter van School of Sales en heeft met Chaomatic.com meer dan duizend bedrijven geholpen om op te schalen. Al die kennis deelt hij met plezier in zijn Sales Acceleration Show en in zijn twee boeken: Nobody Knows You en Why Now.

Jorik Van den Bosch is een expert op vlak van cold outreaching & customer acquisition. Hij heeft ervaring met complexe en lange B2B sales trajecten en het opzetten van pilots met grote multinationals. Vandaag coacht en begeleidt hij bedrijven in het opzetten van een duurzame salesstructuur en het implementeren van de nieuwste methodieken en tools.

 

Schrijf je nu in!

 

Benut deze unieke kans om te leren van de besten in het vak. 
Schrijf je vandaag nog in voor onze 3-daagse B2B Sales Mastery training en zet de stap naar een succesvollere toekomst in sales.

Eerst de basics?

In onze infosessie op 23 april krijg je een gratis voorsmaakje van deze driedaagse opleiding met Michael Humblet & Jorik Van den Bosch.

Ontdek de gratis infosessie opleiding

vlaio

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Adviseur Plato - Groei, Opvolging & Overname

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€550 

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus