Plato Summer Drink@Maanrock

25/08/2017

Als Plato-deelnemer, -peter of -meter krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van éen van de grootste evenementen in Mechelen: Maanrock! Na een rondleiding kan je het glas heffen op de (voorbije) zomer, informeel verder kennismaken met jouw Plato-collega’s en netwerken met boeiende mensen uit de regio op het feestdeck van Maanrock! VOLZET

Maanrock is een van de grootste evenementen in de binnenstad van Mechelen. Traditiegetrouw vindt het jaarlijks eind augustus plaats. Maanrock kende zijn eerste editie in 1996 en groeide uit tot het grootste en meest bezochte gratis rock- en popfestival van Vlaanderen. In 2005 kwamen er meer dan 120.000 mensen afgezakt naar Mechelen, een record.

Het hoofdpodium bevindt zich op de Grote Markt en de zijpodia op de Botermarkt en de IJzerenleen. Tevens is er een klassiek podium aan het Stedelijk Museum Hof van Busleyden in de Frederik de Merodestraat. Kom mee kijken achter de schermen van dit zomers event en ervaar hoe groei en innovatie ook hier hand in hand gaan onder begeleiding van Kristof Calvo, voorzitter van mmMechelen Feest vzw.

Dit bezoek achter de schermen van Maanrock is exclusief voor actieve Plato-deelnemers. Het aantal beschikbare plaatsen is bovendien beperkt.
 

Programma:

16.45 u. Ontvangst
17.00 u. Begeleide rondgang achter de schermen van Maanrock door Kristof Calvo
18.00 u. Start netwerkevent Maanrock
24.00 u. Einde

 

In samenwerking met:

PLATO Mechelen      Agentschap Innoveren & Ondernemen